Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Насос Кентавр КБМ80ВН (2021)

Код товару: 252039
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Кентавр
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Насоси, насосні станції та насоси Насос Кентавр КБМ80ВН (2021)

Мотопомпа Кентавр КБМ80ВН - високоякісний апарат, призначений для виконання завдань, пов'язаних із перекачуванням води з технічною метою. Сфера застосування даного інструменту дуже широка: зрошення полів, водопостачання, відкачування води з підтоплених місць, будівництво колодязів та свердловин.

Ціна: 9030 грн
шт

Опис товару Насос Кентавр КБМ80ВН (2021)

Мотопомпа Кентавр КБМ80ВН - високоякісний апарат, призначений для виконання завдань, пов'язаних із перекачуванням води з технічною метою. Сфера застосування даного інструменту дуже широка: зрошення полів, водопостачання, відкачування води з підтоплених місць, будівництво колодязів та свердловин. Мотопомпа Кентавр КБМ80ВН приводиться в дію від 4-х тактного бензинового двигуна потужністю 7,5л.с. З особливостей даного апарату хотілося б відзначити три нагнітальні патрубки, для можливості перекачування води по трьох магістралях, висока якість комплектуючих, якісне заводське складання, простоту в обслуговуванні, а також надійність. Максимальний тиск на виході вищий, ніж у аналогів, щодозволяє досягати натиску в 65м. Всі, перераховані вище переваги даної мотопомпи, гарантують тривалий термін безвідмовної експлуатації. ОСОБЛИВОСТІ: високий тиск на виході; насос в алюмінієвому корпусі; можливості перекачування води за трьома магістралями; надійний 4-х тактний двигун; висока продуктивність; захист від запуску без наявності олії; мале споживання палива; датчик рівня олії. КОМПЛЕКТАЦІЯ: мотопомпа Кентавр КБМ80ВН; свічковий ключ; сітка водяного фільтра; штуцер; затискач та прокладки; Інструкція з експлуатації; картонна упаковка.

Насос Кентавр КБМ80ВН (2021) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Насос Кентавр КБМ80ВН (2021) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Насоси, насосні станції та насоси купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Насоси, насосні станції та насоси и купити Насос Кентавр КБМ80ВН (2021) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Насос Кентавр КБМ80ВН (2021)

Тип Мотопомпа
живлення бензин
Двигун 4-х тактний
Потужність, кВт 7.5
Влада, Л.С. 7.5
Виконання 500 л/м
Висота корму 65 м
Обсяг паливного бака 3.6 л
Тривалість автономної роботи 212 см3
додаткові характеристики високий тиск на виході;
насос в алюмінієвому корпусі;
можливості перекачування води за трьома магістралями;
Розміри 56*44*46 см
Вага 25 кг

* Технічні характеристики Насос Кентавр КБМ80ВН (2021) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Насос Кентавр КБМ80ВН (2021)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кентавр КБМ80ВН (2021)

Код товару: 357385
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162519
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 245128
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →