Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Насос Кентавр ЛБМ80 (2021)

Код товару: 252038
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Кентавр
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Насоси, насосні станції та насоси Насос Кентавр ЛБМ80 (2021)

Бензинова мотопомпа Кентавр ЛБМ-80 являє собою переносний виріб, призначений для забору та перекачування водопровідною магістралі на висоту і великі відстані чистої води, що містить в собі частинки дрібної фракції.

Ціна: 6493 грн
шт

Опис товару Насос Кентавр ЛБМ80 (2021)

Бензинова мотопомпа Кентавр ЛБМ-80 являє собою переносний виріб, призначений для забору та перекачування водопровідною магістралі на висоту і великі відстані чистої води, що містить в собі частинки дрібної фракції. СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ БЕНЗИНОВОЇ МОТОПОМП КЕНТАВР ЛБМ-80: Водопостачання, полив, дренаж, зрошення, осушення невеликих колодязів, водойм, басейнів, наповнення ємностей, використання як допоміжне обладнання при гасінні пожежі. Основними характеристиками мотопомпи є надійність у роботі, висока продуктивність, простота експлуатації та обслуговування. Завдяки використанню сучасних розробок та технологій, даний виріб маєоптимальними робочими характеристиками, а також відрізняється довговічністю та зносостійкістю основних частин та деталей. ОСОБЛИВОСТІ БЕНЗИНОВОЇ МОТОПОМПИ КЕНТАВР ЛБМ-80: - компактність; - Потужний надійний двигун внутрішнього згоряння; - високоякісний відцентровий самовсмоктувальний водяний насос в алюмінієвому корпусі; - низькі рівні вібрації та шуму при роботі; - Мінімальна витрата палива; - Датчик низького рівня масла в картері двигуні; - дві горловини для заливки олії в картер двигуна та два отвори для зливу олії з картера для полегшення доступу; - Комплектуючі насоси виготовлені з високоякісних матеріалів; - Зворотний клапан на вхідному патрубку насоса.

Насос Кентавр ЛБМ80 (2021) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Насос Кентавр ЛБМ80 (2021) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Насоси, насосні станції та насоси купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Насоси, насосні станції та насоси и купити Насос Кентавр ЛБМ80 (2021) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Насос Кентавр ЛБМ80 (2021)

Тип Мотопомпа
живлення Бензин
Двигун 4-ТАКТНИЙ ОДНОЦИЛІНДРОВИЙ
Потужність, кВт 7.5
Влада, Л.С. 7,5 л.с.
Виконання 1000 л/хв
Висота корму 31.0(м)
Обсяг паливного бака 3.6 л
Тривалість автономної роботи 60 КУБ. М/год
додаткові характеристики потужний надійний двигун внутрішнього згоряння;
- високоякісний відцентровий самовсмоктувальний водяний насос в алюмінієвому корпусі;
- низькі рівні вібрації та шуму при роботі;
- Мінімальна витрата палива;
- Датчик низького рівня масла в картері двигуні;
Розміри 450 х 510 х 385
Вага 25.0 (кг)

* Технічні характеристики Насос Кентавр ЛБМ80 (2021) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Насос Кентавр ЛБМ80 (2021)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Кентавр ЛБМ80 (2021)

Код товару: 246705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151400
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127326
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN SCWP50 7095 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →