Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Насос AL-KO Comfort BMP 14001

Код товару: 162519
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: AL-KO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Насоси, насосні станції та насоси Насос AL-KO Comfort BMP 14001

Потужна помпа з бензиновим двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ) для перекачування великої кількості води. Легкий запуск із чотиритактним двигуном. Ручка для зручного транспортування. Зручне застосування без необхідності підключення до мережі електроживлення (особливо важливо за умов повені). Великі широкі опорні ніжки для стійкості.

Ціна: 9546 грн
шт

Опис товару Насос AL-KO Comfort BMP 14001

При зрошенні садової ділянки, для відкачування води із ставків, плавальних басейнів та затоплення підвалу — бензинова помпа допоможе. Вона завжди готова до роботи навіть за відсутності джерел живлення. Чотирьохтактний бензиновий двигун внутрішнього згоряння AL-KO з верхнім розташуванням клапанів (технологія OHV) має відмінний коефіцієнт корисної дії (ККД). Це проявляється у великій потужності за одночасно низького споживання палива. Бензинова мотопомпа AL-KO BMP 14000 відповідає найвищим вимогам та завжди розвиває максимальну потужність навіть при тривалій та безперервній роботі. Ця помпа з бензиновим ДВЗ розвиває велику потужність 1.2 кВт і може качати воду з глибини до6 м на висоту до 36 м. Завдяки особливо довговічній та ефективній насосній технології AL-KO, а також наявності бензобака з ємністю 1.4 літра, цей помпа стає ідеальним вибором для вирішення численних завдань, таких як осушення та видалення зайвої води. Для простоти технічного обслуговування отвір для заливки олії розташований у легкодоступному місці на корпусі насоса. Діаметр гнізд підключення з боку всмоктування та з напірної сторони становить 1 дюйм (33.3 мм). Щоб забезпечити легкий запуск, необхідно заповнити насосний контур водою. Для легкого та зручного заповнення водою, зверху помпи розташована заправна вирва. Цей насос перекачує до 14000 л/годину.

Насос AL-KO Comfort BMP 14001 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Насос AL-KO Comfort BMP 14001 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Насоси, насосні станції та насоси купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Насоси, насосні станції та насоси и купити Насос AL-KO Comfort BMP 14001 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Насос AL-KO Comfort BMP 14001

Тип Мотопомпи
живлення Бензин
Двигун 4-х тактний бензиновий
Потужність, кВт 1.2 кВт
Влада, Л.С. 1,63
Виконання 233
Висота корму Висота напору, м:
36

Висота всмоктування, м:
6
додаткові характеристики Макс. висота всмоктування: 6 м
Без всмоктуючого шлангу
Розміри 385 х 280 х 375 мм
Вага 13 кг

* Технічні характеристики Насос AL-KO Comfort BMP 14001 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Насос AL-KO Comfort BMP 14001

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на AL-KO Comfort BMP 14001

Код товару: 134432
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN SCWP80 10277 грн
Код товару: 339818
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229080
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →