Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100)

Код товару: 156316
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100)

Портативні колонки • потужність: 160 Вт • кількість каналів: 1 • кількість смуг: 2 • частотний діапазон: 45-18000 Гц • Bluetooth: Bluetooth

Ціна: 15867 грн
шт

Опис товару JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100)

Влаштуй вечірку з портативним потужним JBL PartyBox 100. Запалюй. Виберіть ідеальні світлові ефекти і нехай музика визначає настрій. Мікшируй. Завантаж програвач з USB-накопичувача або програй музику безпосередньо з сумісного з Bluetooth пристрою. Імпровізуй, підключивши до спеціальних виходів мікрофон та гітару. Знайди зону комфортного прослуховування. Встанови колонку на стійці та створи особливу атмосферу з динамічним звуком JBL. Гуляй усю ніч – заряду акумулятора вистачить майже на 12 годин. Підключи колонку до розетки, щоб музика не припинялася.

Влаштуй світлове шоу з легендарними світловими ефектами. Вибери будь-яку світлодіодну схему RGB та виведи звучання на абсолютно новий рівень завдяки звуковим тавізуальних ефектів. Запалюй від світанку до заходу сонця завдяки величезному часу роботи акумулятора.

Є мікрофон - співай. Є гітара – грай. Просто підключи їх до колонки, вийди на сцену і струси вечірку, викладаючись на всі сто. Передавати музику дуже просто. Просто підключи свій смартфон, планшет або улюблений онлайн-сервіс через сумісний з Bluetooth пристрій та насолоджуйся безперебійним бездротовим звучанням.

JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100)

* Технічні характеристики JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL PartyBox 100 (PARTYBOX100)

Код товару: 152941
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286949
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97492
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →