Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU)

Код товару: 208711
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU)

Корпус JBL Flip 5 Eco Edition на 90% виготовлений з переробленого пластику. І при цьому залишилася такою ж міцною, привабливою і довговічною, колонка зберегла всі основні характеристики: компактний розмір, ємну батарею і водонепроникний корпус. Що робить її незамінною річчю у будь-якій поїздці.

Ціна: 4558 грн
шт

Опис товару JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU)

Неймовірний звук Нова версія JBL Flip 5 порадує вас підвищеною вихідною потужністю 20 Вт, тоді як у попередньої моделі було лише 16 Вт. Крім того, у JBL Flip 5 Eco edition збільшилася площа дифузора та довгохідні підвіси, що у поєднанні з пасивним випромінювачем забезпечують ще більш насичені баси. Фото 2 JBL Flip 5 Eco Edition Вечірка в будь-якому місці Вам більше не потрібно переживати про підзарядку акумулятора. Акустика JBL Flip 5 Eco Edition оснащена вбудованою батареєю на 4800 мАг, яка забезпечує до 12 годин безперервного відтворення. Слухайте музику довше та гучніше з фірмовим звуком JBL Flip 5 Eco Edition. Фото 3 JBL Flip 5 Eco Edition Водонепроникна конструкція Колонку JBL Flip 5 Eco Edition можна брати куди завгодно, не боячись, що вечірка біля басейну чи раптовий дощ закінчиться поломкою динаміків. JBL Flip 5 Eco Edition повністю водонепроникна, корпус захищений від води на найвищому рівні за допомогою технології IPX7.

JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU)

Формат акустики 2.0
Інтерфейси Bluetooth: Версія 4.2
Створення стереопари:
Роз'єми: 1 x USB Type-C
Тип Портативна
Вихідна потужність 20 Вт
Додатково Вологозахист, Індикатор заряду, Підсвічування кнопок
Встановити JBL Flip 5
USB-кабель типу C
Короткий посібник
Гарантійний талон
Паспорт безпеки
Розміри 181 x 69 x 74 мм

* Технічні характеристики JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Flip 5 Ocean Blue (JBLFLIP5ECOBLU)

Код товару: 168348
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 286953
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 152941
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →