Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome 1820S

Код товару: 155506
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome 1820S

Унікальна новинка – швейна машина Janome 1820S, яка розрахована на 19 швейних операцій та підходить для домашнього використання. Зручна конструкція передбачає наявність поворотних перемикачів на рівні очей користувача. В результаті вибір опцій здійснюється максимально швидко.

Ціна: 7912 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome 1820S

Унікальна новинка - швейна машина Janome 1820S, яка розрахована на 19 швейних операцій та підходить для домашнього використання. Зручна конструкція передбачає наявність поворотних перемикачів на рівні очей користувача. В результаті вибір опцій здійснюється максимально швидко.
 
Швейна машина електромеханічного класу розроблена японськими інженерами компанії Janome для шиття всіх типів тканини. Для чого передбачено набір із 19 швейних програм, які включають: стандартні, оверлочні, еластичні, потайні та декоративні рядки, а також петлю в автоматичному режимі. Доступні на ній і різні декоративні шви для оформлення одягу та домашньоготекстилю.
 
Можливість працювати з матеріалами різної структури та щільності дозволяє посилена рейка просування тканини, потужний двигун, металевий човник вертикального розташування, система автокоригування тиску лапки та ідеальне заводське налаштування всіх механізмів синхронізації для утворення стібка.
 
Для забезпечення комфорту роботи в моделі Janome 1820S передбачено світлодіодне підсвічування, опція зручної зміни лапки, знімна рукавна консоль, вбудований ниткообрізач та інші корисні функції.
 
Швейна машина Janome 1820s шиє швидко та якісно. Завдяки плавному регулюванню швидкості шиття, прокласти рядок на складних ділянках нескладе праці. На окрему увагу заслуговує керований тиск лапки на тканину – досягти ідеальних рядків стало ще простіше.

Швейна машинка Janome 1820S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome 1820S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome 1820S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome 1820S

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Світлодіодна
Кількість швейних операцій 19
Виконання циклу Автомат
Лінії Плавна зміна параметрів рядка
Максимальна довжина стібка – 4 мм
Максимальна ширина стібка – 5 мм
Стандартні, оверлочні, еластичні, потайні та декоративні рядки
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome 1820S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome 1820S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome 1820S

Код товару: 258081
На замовлення, 1-3 дні
iSEW R200 9116 грн
Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →