Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Janome Sella

Код товару: 159560
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Janome
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Janome Sella

Швейна машинка Janome Sella – вдосконалена електромеханічна модель японського виробника. Високоякісна конструкція та продумана до дрібниць збірка допомагає насолоджуватися робочим процесом та видавати потрібний результат.

Ціна: 8127 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Janome Sella

Швейна машинка Janome Sella – вдосконалена електромеханічна модель від японського виробника. Високоякісна конструкція та продумана до дрібниць збірка допомагає насолоджуватися робочим процесом та видавати потрібний результат.
 
Обшив різних типів тканин - тепер ще простіше
У швейній машинці Janome Sella вільний рукав, завдяки чому швачка може обшивати елементи одягу, які мають форму трубки, наприклад штанини, манжети, рукави, шкарпетки і т.д. Наявність даної функції дає можливість трансформуватися з плоскої платформи у вузьку і швидко виконувати різні дії. А вибір із 25 запропонованих операцій допомагає обшивати як тонкі, так і щільні тканини і навіть шкіру.використовуючи різні типи рядків.
 
Двигун та функції зручності
Незважаючи на компактні розміри швейних машинок Janome Sella, вони здатні на багато, оскільки оснащені потужним двигуном, який допомагає виконувати операції в рази швидше. Потужність споживання якого становить лише 60 Вт. Для зручності у комплектації машина має електропедаль. Вертикальний човник вирішує проблему швидкої зміни шпульки.
 
Дизайн із прицілом на майбутнє
Металевий каркас пристрою виконаний їх сталі сприяє тривалому терміну експлуатації пристрою. Антикорозійне покриття поверхні доповнює дизайн пристрою. Важелі та корпусна частина покритівисокоміцним пластиком, який захищає попадання від вологи та пилу у внутрішню частину.
 
Все в одному корпусі
Для зручності є відсік для зберігання аксесуарів та приладдя, який дозволяє тримати все під рукою. Лапка швидкознімна - допомагає швачці, змінити її на іншу, для виконання певної операції. Якісна комплектація машинки Janome Sella та наявність усіх необхідних інструментів у комплекті – це те, що потрібно для роботи!

Швейна машинка Janome Sella Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Janome Sella в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Janome Sella в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Janome Sella

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Є
Кількість швейних операцій 25
Виконання циклу Автомат
Лінії Довжина стібка: до 4 мм
Ширина шва: до 5 мм.

Види рядків:
зигзаг
пряма
потайний рядок
вшивання блискавок
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Janome Sella можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Janome Sella

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Janome Sella

Код товару: 258081
На замовлення, 1-3 дні
iSEW R200 9116 грн
Код товару: 317389
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Emily 10621 грн
Код товару: 365545
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →