Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Швейна машинка Brother ArtCity 140 S

Код товару: 155236
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Brother
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Швейні машини Швейна машинка Brother ArtCity 140 S

Brother ArtCity 140 S – сучасна швейна машина компактних розмірів. Виробники швейної машинки подарували своїй продукції традиційно стильний та ергономічний дизайн, який сподобається будь-якому майстру з шиття.

Ціна: 5461 грн
шт

Опис товару Швейна машинка Brother ArtCity 140 S

Brother ArtCity 140 S - сучасна швейна машина компактних розмірів. Модель оснащена горизонтальним човником, має оптимальний набір із 14 швейних операцій, у тому числі й функція виконання петлі у напівавтоматичному режимі. Можна регулювати ширину рядка до 5 мм і довжину стібка до 4 мм, фіксуючи параметри рядків на потрібних показниках.
 
Машинка має зручний вибір рядків, крім того, на ній для зручності оператора передбачена швидка заправка нижньої нитки, можливість використання вбудованого ниткодівача та ниткообрізника.
 
З додаткових функцій ця модель забезпечена зворотним ходом шиття для здійснення закріплення рядка та можливістю роботи зподвійний голкою. Має автоматизований намотник шпулічної нитки, що відключається при наповненні шпульки. LED освітлення робочої зони створює комфортні умови роботи.
 
Внутрішній сталевий каркас забезпечує стійкість механізму робочої поверхні при включенні потужного, але економічного двигуна. Виробники швейної машинки Brother ArtCity 140 S подарували своїй продукції традиційно стильний та ергономічний дизайн, який сподобається будь-якому майстру з шиття.

Швейна машинка Brother ArtCity 140 S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Швейна машинка Brother ArtCity 140 S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Швейні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Швейні машини и купити Швейна машинка Brother ArtCity 140 S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Швейна машинка Brother ArtCity 140 S

Тип контролю Електромеханічна
Зворотна кнопка Є
Освітлення Світлодіодне
Кількість швейних операцій 14
Виконання циклу Напівавтомат
Лінії Фіксовані параметри рядка
Максимальна довжина стібка 4 мм
Максимальна ширина зигзагу 5 мм
Зручний вибір рядка
Платформа Hicking Є

* Технічні характеристики Швейна машинка Brother ArtCity 140 S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Швейна машинка Brother ArtCity 140 S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Brother ArtCity 140 S

Код товару: 304791
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Laura 5590 грн
Код товару: 304900
На замовлення, 1-3 дні
Veritas Sarah 5590 грн
Код товару: 342210
На замовлення, 1-3 дні
Leader LAVENDER 5676 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →