Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525)

Код товару: 240163
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525)

Просторий тамбур із підлогою ідеально підходить для розміщення спорядження. Наявність двох входів дозволяє використовувати її як у базовому таборі, так і для сімейного відпочинку на природі. Антимоскітна сітка на вході в спальне відділення, проклеєні тентові шви, вікна зі шторками забезпечують необхідний комфорт.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525)

Просторий тамбур із підлогою ідеально підходить для розміщення спорядження. Наявність двох входів дозволяє використовувати її як у базовому таборі, так і для сімейного відпочинку на природі. Антимоскітна сітка на вході в спальне відділення, проклеєні тентові шви, вікна зі шторками забезпечують необхідний комфорт. особливості: Ефективна система вентиляції "Vario Vent Kontrol" забезпечує комфортний мікроклімат за будь-яких погодних умов. Світловідбивна стрічка, по периметру намету, сприяє поліпшенню орієнтації біля, у темний час доби. Світловідбивна нитка, вплетена в натяжні шнури, сприяє покращенню орієнтації на місцевості, у темну пору доби. Максимально прозоре, панорамне вікно зPVC матеріалу для покращеної видимості. Антимоскітна сітка Шви герметизовані термозбіжною стрічкою Кишені для дрібних речей Прозорі вікна зі шторами Кріплення для ліхтаря Комплектація: Намет Зовнішній тент Сумка – чохол для транспортування. Штанги зі скловолокна (fiberglass) – 3 шт. Набір кріплень для фіксації намету на ґрунті або піску (металеві гачки та шнур для розтяжок). Інструкція

Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525)

Тип намет
Потужність 4
Дизайн двошарова
Призначення універсальні, кемпінгові, трекінгові, для альпінізму
Наявність тамбуру є
Форма півсфера
Рамка гнучкі дуги зі скловолокна (fiberglass) ∅ 8.5 мм
Зовнішній тент 190Т Polyester, PU покриття
Матеріал спального відділення 100% Polyester, що дихає
Стать 100% Polyethylene (PE)
Розміри 3600x2400x1300 мм
Вага 6.25 кг

* Технічні характеристики Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Mesos 4 Dark Grey/Green (11525)

Код товару: 245150
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234650
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360385
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →