Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311)

Код товару: 240164
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Намети Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311)

Оновлена ​​модель High Peak Monodome XL 4.0 стане надійним супутником у ваших мандрівках. Використання нових високоякісних матеріалів дозволило підвищити рівень захисту відпочиваючого від шкідливого впливу ультрафіолетових променів відповідно до стандарту - UV STANDARD 801.

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311)

Оновлена ​​модель High Peak Monodome XL 4.0 стане надійним супутником у ваших мандрівках. Використання нових високоякісних матеріалів дозволило підвищити рівень захисту відпочиваючого від шкідливого впливу ультрафіолетових променів відповідно до стандарту - UV STANDARD 801. Внутрішня частина тенту має спеціальне алюмінієве покриття, яке забезпечує додаткову термоізоляцію. Швидке встановлення та складання, вентиляційний клапан, москітна сітка на вході все, що потрібно для нетривалих подорожей. особливості: Стандарт UV STANDARD 801 – це найсуворіший стандарт оцінки захисних властивостей текстилю від сонячного випромінювання. Тестування проходить у найнесприятливіших умовах длятканин (розтягнутий стан, вологий стан, механічні пошкодження, інтенсивне зношування). Тенти High Peak успішно пройшли тестування, і відповідають високому показнику фактора захисту від впливу ультрафіолетового випромінювання UPF60. Тенти забезпечують захист від ультрафіолетового випромінювання, а рівень захисту UPF80 означає зниження інтенсивності УФ-випромінювання більш ніж на 98%, в середньому продовжуючи у 60 разів (залежно від типу шкір) час безпечного перебування у наметі під відкритим сонцем. 190T Polyester Alu UV Protect 60, 1500 мм водяного стовпа. Міцна поліефірна тканина. Поліуретанове покриття забезпечує водонепроникність тканини, дозволяючи витримати тиск водяного стовпа 1500 мм. Внутрішня частина тентумає спеціальне алюмінієве покриття для збереження стабільної температури всередині намету. Високоякісні блискавки SBS. Компанія "Fujian SBS Zipper Science and Technology" є найбільшим виробником блискавок у КНР із повним циклом виробництва. Понад 10 років торгова марка номер №1 у КНР та друга за величиною виробництва та дистрибуції блискавок у світі. Компанія SBS – перша компанія виробництва блискавок, яка пройшла сертифікацію системи якості iSO 9001, а також сертифікацію системи екологічного менеджменту ISO 1401. Усі шви дна та тенту намету проклеєні спеціальною стрічкою, гарантуючи при цьому захист від проникнення вологи у дощову погоду. Вентиляційний клапан розташований у куполі намету. Антимоскітнасітка на вході до намету Кишені для дрібних речей Для швидкої та правильної установки намету застосовано кольорове маркування опорних дуг. Яскраво-червоні маркери по периметру намету та у натяжних шнурах сприяють поліпшенню орієнтації на місцевості у темний час доби Кріплення для ліхтаря

Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Намети купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Намети и купити Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311)

Тип намет
Потужність 4
Дизайн одношарова
Призначення кемпінг, туризм, риболовля, полювання
Наявність тамбуру ні
Форма півсфера
Рамка гнучкі дуги зі скловолокна ∅7.9 мм
Зовнішній тент 190T Polyester Alu UV Protect 60, 1500 мм водяного стовпа
Матеріал спального відділення дихаючий Polyester A
Стать Polyethylene (поліетилен) / герметичні, проклеєні шви з посиленою міцністю на розрив
Розміри 240 x 210 x 130 см
Вага 2.6 кг

* Технічні характеристики Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Намет High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Monodome XL 4 Pearl (10311)

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →