Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль)

Код товару: 179462
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль)

Збільшення: 10 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 25 мм
Тип призм: Roof
Матеріал призмів: BAK4

Ціна: 6536 грн
шт

Опис товару Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль)

Потужний, але компактний бінокль Hawke Nature Trek 10x25 (Green) знайде застосування в екскурсійному турі та пішому туристичному поході при спостереженні за тваринами та вивченні рослинного світу. Мала вага (< 300 г), висока кратність (10x), достатній кут огляду (≈55°) – які якості потрібні кишеньковому туристичному біноклю?

В оптичній системі приладу застосована обертальна схема Roof – із співвісним розташуванням окулярів та об'єктивів; призми виготовлені із крона Bak-4. Поверхні лінзових та призматичних елементів багатошарово просвітлені спеціальним напиленням для мінімізації світловтрат усередині системи. Ретельна обробка оптики гарантує на виході отримання чіткого, якісногозображення у природних кольорових відтінках.

Міжосьова відстань бінокля Hawke Nature Trek 10x25 (Green) регулюється в межах 54-72 мм, діоптрійне підстроювання +5/-5D здійснюється кільцем, розташованим на правому окулярі. Фокусування на об'єкті, що спостерігається, проводиться обертанням центрального барабана. Мінімальна відстань для чіткого наведення різкості – 2 м.

Полікарбонатний корпус бінокля з рифленим каучуковим покриттям зручно лежить у руці та забезпечує захист оптики від вологи та пилу, поверхневих механічних впливів та температурних перепадів. До того ж, внутрішньотубусні порожнини мають антитуманне азотне заповнення, що перешкоджає утворенню на лінзах конденсату.

Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль)

Тип Бінокль
Частота наближення 10 x
Особливості висувні наочники
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
Тип дизайну Roof
Френдеринг Межа фокусування від: 2 м
Поле зору на 1000м: 96 м
додаткові характеристики Діаметр вихідної зіниці: 2.5 мм
Світлосила: 6.25

* Технічні характеристики Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Nature Trek 10x25 Green (бінокль)

Код товару: 359154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339847
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158599
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →