Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)

Код товару: 179461
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)

Збільшення: 8 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 32 мм
Тип призм: Roof
Матеріал призмів: BAK4

Ціна: 11180 грн
шт

Опис товару Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)

Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green) – компактний 8-кратний бінокль з низькодисперсійною оптикою та хорошим кутом огляду (7.4°): на відстані 1 км його лінійне поле зору становить 129 м! У 2016 модель визнана найкращою в номінації «Для туризму та сафарі» за версією інтернет-видання Best-Binocular-Reviews. Звичайно, знайти застосування цього висококласного оптичного приладу можна не тільки в далеких подорожах: він знадобиться на прогулянці в парку та на вулицях великого міста, для перегляду спортивних змагань та інших видів «віддаленої участі» у масових заходах.

Корпус бінокля відлитий з магнієвого сплаву, що відрізняється підвищеною легкістю, міцністю та стійкістю до навантажень. Тубусигерметично ущільнені О-кільцями, на їх поверхні нанесено рифлене покриття з гумоподібного матеріалу: воно оберігає виріб від появи подряпин і перешкоджає прослизу тубусів в руках. Загерметизований таким чином корпус заповнений азотом для недопущення конденсації вологи на внутрішніх поверхнях лінз.

Оптична система типу Roof включає призми зі скла ВАК4 з фазокоректуючим покриттям, а також лінзові елементи з повним багатошаровим просвітленням. Така оптика формує природну повнокольорову картинку з достатньою глибиною різкості та відмінною деталізацією зображення.

Різкість в біноклі Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)центральним колесом збільшеного діаметра. Найменша дистанція фокусування становить 2 м. Міжосьова відстань змінюється від 55 мм до 76 мм. На правому окулярі розміщено кільце підстроювання діоптрій (+5/-5D), очні лінзи обрамлені висувними наочниками, що фіксуються в різних положеннях. Передбачена можливість встановлення приладу на штатив.

Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)

Тип Бінокль
Частота наближення 8 x
Особливості • ED – скло
• висувні наочники
• фазова корекція
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
• міцний магнієвий корпус
Тип дизайну Roof
Френдеринг Межа фокусування від: 2 м
Поле зору на 1000м: 129 м
Кутове поле зору: 7.4°
додаткові характеристики Діаметр вихідної зіниці: 4 мм
Світлосила: 16
Винос вихідної зіниці: 18 мм

* Технічні характеристики Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Endurance Top Hinge ED 8x32 (Green)

Код товару: 324528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249282
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249286
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →