Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Hansa BHGW630100

Код товару: 265632
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Hansa BHGW630100

Вбудована поверхня Hansa BHGW630100 допомагає створити комфортну та затишну кухню. Модель виглядає стильно і сучасно не лише через унікальний дизайн, а й завдяки ретельному підбору високоякісних матеріалів.

Ціна: 5375 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Hansa BHGW630100

Вбудована поверхня Hansa BHGW630100 допомагає створити комфортну та затишну кухню. Модель виглядає стильно і сучасно не тільки через унікальний дизайн, а й завдяки ретельному підбору високоякісних матеріалів.
 
Емальована поверхня
Якщо ви дбаєте про дотримання кухні в класичному стилі, емальовані плити стануть чудовим вибором. Поверхня, виготовлена ​​з емалі, ідеально пристосовується до меблевих фасадів, підкреслює їх і доповнює характер інтер'єру. Більш того, догляд за варильною панеллю не викликає великих труднощів - емаль легко очистити, і вам потрібно використовувати тільки губку з миючим рідиною, щоб позбавитися навіть найскладніших длявідмивання плям від жиру або іншого бруду.
 
Емальовані грати
Газові поверхні Hansa використовують сучасні міцні та стійкі емальовані грати, які можна легко очистити та помити. Коли ви хочете перемістити каструлю, Ви зробите це, не переживаючи, що грати будуть рухатися разом з каструлею. Ідеальний дизайн та рішення на кухні.
 
Італійські конфорки SOMIPRESS
У газовій варильній поверхні використовуються конфорки марки SOMIPRESS італійського виробництва. Завдяки інноваційному процесу лиття алюмінію під тиском створені високоякісні розсікачі, які роблять експлуатацію газової поверхні безпечною, ефективною танадійною.
 
Газ-контроль
Якщо пальник випадково згасне, він може стати небезпечним. Чи не для газових поверхонь Hansa, які використовують спеціальний запірний клапан, який миттєво припинить подачу газу. Безпека понад усе!
 
Велика конфорка потужністю 2,8 кВт
Щоденне приготування їжі у великих кількостях вже не повинно бути проблемою. Організація на кухні стане простішою, якщо у вас є велика конфорка потужністю 2,8 кВт. Велика конфорка означає велику нагрівальну поверхню. Оптимально використовуйте навіть великі каструлі, щоб приготувати потрібну кількість їжі. Ви виграєте час, і Ваші страви залишаться смачними таароматними.
 
Поворотна ручка автоматичного запалювання
Кінець обпаленим пальцям від сірників і швидкопсувних газів. Завдяки електричному запалювачу газу в ручці запуск газу стане неймовірно простим і зручним. Ви можете зробити все однією рукою. Натисніть і поверніть ручку, і загориться конфорка. Готуйте із комфортом на кухні.

Вбудована поверхня Hansa BHGW630100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Hansa BHGW630100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Hansa BHGW630100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Hansa BHGW630100

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Газові
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Поворотні перемикачі
Газовий контроль Є
Матеріал стін Емальована сталь
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) Розміри (ШхГ), см: 59 х 52
вага, кг 8.3 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Hansa BHGW630100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Hansa BHGW630100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa BHGW630100

Код товару: 116769
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 208277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162274
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →