Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Hansa BHGS630100

Код товару: 265631
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Hansa BHGS630100

Поверхня Hansa BHGS630100, що вбудовується, виконана у вигляді тонкої панелі з досить зручними конфорками і зрозумілими класичними елементами управління.

Ціна: 6192 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Hansa BHGS630100

Вбудована поверхня Hansa BHGS630100 виконана у вигляді тонкої панелі з досить зручними конфорками та зрозумілими класичними елементами керування.
 
Елегантний вигляд дозволяє виграшно доповнити сучасний дизайн вашої кухні. Прилад виглядає акуратно і не захаращує простір. Поєднання прямих і вигнутих ліній решітки задає чудовий стиль і надає особливість пристрою. Така панель забезпечить вам приємне приготування.
 
Відмінна якість матеріалів
Варкова поверхня Hansa BHGS630100 це перш за все, використання матеріалів високої якості та передових технологій. Панель оснащена чотирма пальниками різної потужності та діаметру, які зверхунакриті двома сталевими ґратами, покритими емаллю. Основа покрита гладкою емаллю, яка не тільки має прекрасний зовнішній вигляд і легко піддається очищенню, а й легко переносить високі температури.
 
Безпека та комфорт використання
За зручність керування поверхнею відповідають зручно розташовані механічні поворотні перемикачі. Кожна ручка оснащена автоматичним електрозапалюванням, що забезпечує комфортніше користування приладом без додаткового використання сірників та запальничок. На початку роботи просто натисніть і поверніть ручку, відразу автоматично загориться полум'я в пальнику. Якщо раптом закипіла рідина або протяг погасив полум'я,миттєво спрацює функція газ-контроль, подача газу відразу припиниться. Це, безумовно, підвищує рівень безпеки використання приладу.

Вбудована поверхня Hansa BHGS630100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Hansa BHGS630100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Hansa BHGS630100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Hansa BHGS630100

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Газові
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Поворотні перемикачі
Газовий контроль Є
Матеріал стін Емальована сталь
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) Розміри (ШхГ), см: 59 х 52
вага, кг 8.3 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Hansa BHGS630100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Hansa BHGS630100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa BHGS630100

Код товару: 71366
На замовлення, 1-3 дні
Kernau KHC 3211 6235 грн
Код товару: 118947
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209669
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →