Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Hansa BHKS310300

Код товару: 265633
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Hansa BHKS310300

Поверхня Hansa BHKS310300, що вбудовується, має невеликі габарити, так як вона зроблена у варіанті «доміно» - з двома зонами приготування.

Ціна: 4988 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Hansa BHKS310300

Поверхня Hansa BHKS310300, що вбудовується, має невеликі габарити, так як вона зроблена у варіанті «доміно» - з двома зонами приготування.
 
Такі газові прилади мають конструкцію, при якій одна конфорка розташовується над другою. За рахунок такого підходу ви зможете встановити панель туди, де не так багато місця.
 
Гартоване скло
Варкова поверхня зроблена з загартованого скла, яке чудово як основний матеріал. За рахунок своєї однорідної фактури без пір скло дуже легко піддається очищенню. У дизайні загартоване скло є тією основою, яка виглядає елегантно і не вимагає будь-яких доповнень. Міцністьрозжареного скла вище будь-яких похвал: ні висока температура, ні сколи не страшні цьому матеріалу.
 
2 окремі грати
Над конфорками розташовуються дві окремі решітки, кожна з яких служить способом розмістити посуд на необхідній висоті, де будуть максимально задіяні ресурси варильної панелі.
 
Механічні регулятори
Два поворотні перемикачі стали ідеальним способом керувати технікою. Зрозумілі у взаємодії, вони дають можливість швидко та точно налаштувати інтенсивність полум'я. Такі регулятори дуже надійні, тому прослужать до закінчення терміну експлуатації, не вийшовши з ладу.
 
Ефективнийгаз-контроль
Газ-контроль встановлений на сучасних плитах, які працюють за допомогою однойменного ресурсу. Витіки «блакитного» палива можуть створювати аварійні небезпечні ситуації, які вмить припиняються автоматичним перекриттям газу.
 
Електричний розпал
Розпал полум'я відбувається автоматично, що суттєво спрощує експлуатацію варильної поверхні. Під час повороту рукояті активується п'єзоелемент, що створює іскру. Вам більше не потрібні сторонні засоби розпалювання.

Вбудована поверхня Hansa BHKS310300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Hansa BHKS310300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Hansa BHKS310300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Hansa BHKS310300

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Газові
Всього пальників, ПК 2
Перемикачі Поворотні перемикачі
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) Розміри ніші для вбудовування (ШхГ), см: 29 х 52
Розміри (ШхГ), см: 28 х 50
вага, кг Вага: 4.5 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Hansa BHKS310300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Hansa BHKS310300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa BHKS310300

Код товару: 217984
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217986
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318303
На замовлення, 1-3 дні
Weilor GM 304 SS 5074 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →