Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

GRUNHELM GFS-1621 White/Gray

Код товару: 215927
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники GRUNHELM GFS-1621 White/Gray

Вентилятор Grunhelm GFS-1621 - підлоговий прилад, який створить комфортні умови у приміщенні у спекотний сезон. Підходить для квартири та офісу. Корпус вентилятора виготовлений із пластику та металу, колір — білий. Модель має три лопаті із пластику, захисну решітку у вигляді сітки. Діаметр робочої частини складає 40 см. Вентилятор працює від мережі та споживає 40 Вт. Довжина кабелю - 1,6 м. Особливості Прилад швидко охолоджує кімнату. Рівень шуму під час роботи - 55 дБ. Швидкість обертання регулюється (3 режими): легке обдування, помірне та інтенсивне. Нахил та коливання робочої частини дозволяють змінювати напрямок потоку повітря. Основа-хрестовина забезпечує стійке становище.

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару GRUNHELM GFS-1621 White/Gray

 Вентилятор Grunhelm GFS-1621 — підлоговий прилад, який створить комфортні умови у приміщенні у спекотний сезон. Підходить для квартири та офісу. Корпус вентилятора виготовлений із пластику та металу, колір — білий. Модель має три лопаті із пластику, захисну решітку у вигляді сітки. Діаметр робочої частини складає 40 см. Вентилятор працює від мережі та споживає 40 Вт. Довжина кабелю – 1,6 м. Особливості Прилад швидко охолоджує кімнату. Рівень шуму під час роботи - 55 дБ. Швидкість обертання регулюється (3 режими): легке обдування, помірне та інтенсивне. Нахил та коливання робочої частини дозволяють змінювати напрямок потоку повітря. Основа-хрестовина забезпечує стійке положення.

GRUNHELM GFS-1621 White/Gray Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити GRUNHELM GFS-1621 White/Gray в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити GRUNHELM GFS-1621 White/Gray в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару GRUNHELM GFS-1621 White/Gray

Тип Підлоговий
Функціональні особливості Автовідключення
Структурні особливості Управління
Кнопкове
Влада, ш 40 Вт
Діаметр, див. Габарити (ВхШхГ)
53х25х42 см

* Технічні характеристики GRUNHELM GFS-1621 White/Gray можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - GRUNHELM GFS-1621 White/Gray

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRUNHELM GFS-1621 White/Gray

Код товару: 380361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346668
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162371
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →