Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вентилятор CROWN FS-1602/16

Код товару: 215926
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Crown
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шанувальники Вентилятор CROWN FS-1602/16

Вентилятор CROWN FS-1602/16 дозволить насолоджуватися прохолодним повітрям у приміщенні відразу після його покупки. Вентилятор для підлоги компактний і легко розміщується навіть у невеликому просторі. Даний вентилятор оснащений захисними ґратами, які роблять цей вид побутової техніки абсолютно безпечним для дітей. Регулювання висоти, регулювання кута нахилу та поворот на 90 градусів дозволяє направити свіжий потік повітря в потрібну точку простору, а 3-ступінчасте регулювання дозволяє регулювати швидкість та силу обдування. Дана модель має якісне виконання з надійним захистом від поломок та пошкоджень. Завдяки чому вентилятор зможе прослужити Вам досить великий термін, чудово справляючись зі своїми завданнями та не перестаючи радувати Вас своєю стабільною та безвідмовною роботою.

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Вентилятор CROWN FS-1602/16

 Вентилятор CROWN FS-1602 /16 дозволить насолоджуватися прохолодним повітрям у приміщенні відразу ж після його покупки. Вентилятор для підлоги компактний і легко розміщується навіть у невеликому просторі. Даний вентилятор оснащений захисними ґратами, які роблять цей вид побутової техніки абсолютно безпечним для дітей. Регулювання висоти, регулювання кута нахилу та поворот на 90 градусів дозволяє направити свіжий потік повітря в потрібну точку простору, а 3-ступінчасте регулювання дозволяє регулювати швидкість та силу обдування. Дана модель має якісне виконання з надійним захистом від поломок та пошкоджень. Завдяки чому вентилятор зможе прослужити Вам досить великий термін, чудово справляючись зі своїми завданнями та не перестаючи радувати Вас своєю стабільною та безвідмовною роботою.

Вентилятор CROWN FS-1602/16 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вентилятор CROWN FS-1602/16 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шанувальники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шанувальники и купити Вентилятор CROWN FS-1602/16 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вентилятор CROWN FS-1602/16

Тип Підлоговий
Функціональні особливості Радіальні захисні грати
Структурні особливості Управління Кнопкове
Опції Автоповорот
Влада, ш 40 Вт
Діаметр, див. 40 см

* Технічні характеристики Вентилятор CROWN FS-1602/16 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вентилятор CROWN FS-1602/16

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на CROWN FS-1602/16

Код товару: 360679
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176268
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136634
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →