Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152

Код товару: 246790
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152

Сушарка для овочів і фруктів - незамінний пристрій для тих, хто дбає про стан свого здоров'я і хоче, щоб навіть у зимовий період до раціону входили корисні багаті вітамінами продукти. GRUNHELM BY1152 - найбільш проста та економічна модель, із захистом від перегріву.

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152

Сушильний апарат має компактні розміри та малу вагу. Корпус приладу виконаний у приємному білому кольорі з якісного міцного пластику. У процесі роботи пластик не виділяє шкідливих речовин і залишається холодним протягом усього часу експлуатації. Надійний електричний двигун поруч із вентилятором забезпечують рівномірне висушування продуктів, незалежно від кількості використовуваних лотків. Завдяки високій продуктивності двигуна (245 Вт), сушильний апарат може використовуватися тривалий час без перерви. GRUNHELM BY1152 у своєму арсеналі має діапазон температур від 40 до 70°С. Що дозволяє якісно висушувати продукти, залежно від їх типу. Наприклад, для сушіння зелені,буде достатньо 40°С, а ось фрукти та овочі краще висушувати при температурі 60 – 70°С. Перемикання між температурами здійснюється за допомогою механічного перемикача. Сушка GRUNHELM BY1152 оснащена захистом від перегріву - у разі надмірного збільшення температури нагрівального елемента зупиняє свою дію та працює як вентилятор. Після охолодження робота не відновлюється і процес сушіння продовжується в тому ж режимі. Сушильний апарат у своїй комплектації налічує 5 пластикових лотків. Контейнери мають високі борти та безліч дрібних отворів. Місткість 1-го рівня становить 1 кг. Процес сушіння продуктів здійснюється за типом вертикальної конвенції,дозволяє рівномірно сушити різні види продуктів, не змішуючи запахи між собою.

Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152

Потужність 245 Вт
Кількість ярусів 5
Матеріал корпусу Пластик
Тип механізму Конвективна
Габарити 23 x 23 x 23
Вага 1.6
Колір Білий, прозорий

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів Grunhelm BY 1152

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm BY 1152

Код товару: 73535
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 131188
На замовлення, 1-3 дні
Concept SO 1005 1720 грн
Код товару: 131514
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5125-1 1720 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →