Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500

Код товару: 208590
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gotie
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500

Сушіння • потужність: 250 Вт • кількість секцій: 7 • система сушіння: конвективна • терморегулятор: плавне регулювання температури • продукти для сушіння: гриби, ягоди, овочі, фрукти, трави

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500

Сушарка для фруктів та овочів GOTIE GSG-500

Сушіння продуктів є ефективним способом їх збереження. Завдяки чому ви зможете насолодитися здоровими фруктами, овочами та грибами протягом року. Важливо, щоб сушіння було ефективним і точним, щоб уникнути цвілі виробів, тому ми створили обертову сушарку для овочів і фруктів. . Під час роботи сита регулярно обертаються в одному з двох напрямків, завдяки чому тепле повітря проникають у кожен кут, і продукти висушуються рівномірно. Плавне регулювання температури дозволяєвибрати відповідні параметри роботи для кожного типу продуктів. Електроприлад також характеризується великою ємністю та можливістю використовувати одночасно до семи сит.
Сушіння овочів, фруктів та грибів

На жаль, сезон для фруктів, овочів та грибів досить короткий. Тим часом кожен з нас хотів би насолодитися смаком літа та довгі зимові вечори. Сушіння є найефективнішим способом збереження та зберігання продуктів. Завдяки різкому зниженню вмісту води ми збільшуємо їх довговічність, що дозволяє насолоджуватися здоровими фруктами, овочами та грибами протягом усього року.
Роторний механізм сушарки

Традиційні сушарки ґрунтуються на природній циркуляції.Це означає, що гаряче повітря не надходить у всі місця і необхідно обертати та переміщати сита вручну. Ми вирішили цю проблему, розробивши роторну сушарку. У процесі експлуатації сита регулярно обертаються в одному з двох обраних напрямків, завдяки чому тепле повітря досягає кожного кута сушарки, а продукти висушуються рівномірно та точно. Таким простим способом вони зберігають чудовий смак та аромат, а також їм не загрожує пліснява.

Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500

Потужність 250 Вт
Кількість ярусів 7 шт
Матеріал корпусу Пластик
Продукти для сушіння грибів
фруктів та овочів
трав, спецій
м'яса
риби
інших трав
Особливості, додаткові характеристики Автовідключення
Захист від перегріву
Індикатор увімкнення
Регулювання повітряного потоку
Колір Білий/помаранчевий

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів Gotie GSG-500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gotie GSG-500

Код товару: 235908
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 265137
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 103862
На замовлення, 1-3 дні
Concept SO 1020 3010 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →