Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM)

Код товару: 211288
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ghibli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM)

Пилосос Ghibli & Wirbel POWER WD 36 P (UFS SYSTEM) розроблявся для того, щоб одним ефективним рішенням можна було виключити проблему вибору інвентарю окремо для сухого та вологого прибирання. З метою реалізації поставлених завдань забезпечується продуктивною всмоктувальною турбіною нового покоління з максимальною потужністю 1250 Вт і працює від мережі 220-240 В.

Ціна: 14749 грн
шт

Опис товару Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM)

   Пилосос Ghibli & Wirbel POWER WD 36 P (UFS SYSTEM) розроблявся для того, щоб одним ефективним рішенням можна було виключити проблему вибору інвентарю окремо для сухого та вологого прибирання. З метою реалізації поставлених завдань забезпечується продуктивною всмоктувальною турбіною нового покоління з максимальною потужністю 1250 Вт і працює від мережі 220-240 В, комплектуючись довгим 10-метровим кабелем. Даний пиловодосос може бути використаний для очищення поверхонь від більшості відомих забруднень без застосування мішка і не потребує заміни фільтрів та іншого переналаштування. На конструкцію встановлений поліефірний картриджний фільтр класу фільтрації М з площею очищення 0,5м², а також передбачено оснащення пилососу тканинним фільтром із площею фільтрації 0,25 м². За солідну потужність всмоктування відповідає оптимальний баланс параметрів розрідження та витрати повітряного потоку, що склали 235 мБар та 71 л/сек. Пристрій пропонує практичний бак з корисним об'ємом 25 л, що є актуальним для роботи на території приміщень із середньою площею. Додатково важливо відзначити використання унікальної системи фільтрації повітря UFS, що гарантує чудові характеристики всмоктування та граничний захист двигуна при інтенсивній та навіть неправильній експлуатації.
 
 

Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM)

Тип Будівельний пилосос
живлення Від мережі 220 В/50 Гц
споживана потужність 1250 Вт
Витрата повітря 71 л/с
Об'єм контейнера для сміття 36 л
Додатково Максимальна потужність всмоктування: 235 мБар
Рівень шуму: дБ 60
Довжина кабелю: м 10
Розміри (ДхШхВ): см 50 х 38 х 77

Комплектація:
Всмоктуючий шланг у зборі 2,5 м
Подовжувальна S-подібна трубка
Насадка з ворсом для пилу 400 мм.
Насадка для збирання рідини 400 мм
Кругла насадка з ворсом
Щілинна насадка
Тканинні фільтри
Картриджний PTFE-фільтр класу М
Вага 10,3 кг

* Технічні характеристики Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ghibli POWER WD 36 P (UFS SYSTEM)

Код товару: 212071
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →