Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Ultimate 38 OutDry Black

Код товару: 169089
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Ultimate 38 OutDry Black

У напрямку: туристичний; Основне призначення: унісекс; Вид спинки: анатомічна; Загальний об'єм (л): 38; вентиляція спини; грудне стягування; бічні стяжки; поясний ремінь; Конструкція: виведення питної системи; Кишені: верхня кишеня; кишеню на поясному ремені; Матеріал: нейлон; Габарити (см): 70х34х28

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Ferrino Ultimate 38 OutDry Black

У даному рюкзаку застосовано нову патентовану технологію OutDry 3D, завдяки чому Ferrino Ultimate 38 OutDry має рівень водозахисту 10 000 мм водяного стовпа. Кишеня в клапані має блискавку з гідробар'єром, а горловина основного відділення згортається, фіксується фастексами та герметизуються, таким чином рюкзак є на 100% водонепроникним.

Рюкзак відноситься до преміальної лінійки Ferrino HighLab і призначений для активних занять альпінізмом та скелелазінням. Основний упор при розробці рюкзака було зроблено на максимальну захищеність та довговічність. На додаток до 100% водонепроникності, надійність рюкзака досягнута за рахунок використання передових матеріалів (Cordura, Hypalon) та кращої фурнітури (YKK,Duraflex, ITW Nexus). Конструкція зі знімним поясом обумовлена ​​використанням рюкзака разом із страховою системою.

Підвісна система ACT забезпечує як правильну посадку, так і хорошу вентиляцію спинки. Основне відділення рюкзака має внутрішній витяжний регулювальний клапан та позбавлене кишень для максимального внутрішнього об'єму. Для питної системи передбачена окрема глибока кишеня, яка може використовуватися і для інших цілей. Верхній клапан обладнаний кишенею на блискавці з карабіном для ключів завдяки вшитим еластичним стропам і центральній компресійній стяжці клапан надійно закриває основне відділення.

Кріплення великої кількості додатковогообладнання та спорядження (мотузка, лижі, снігоступи, лавинна лопата, льодоруби, трекінгові палиці та ін.) вирішено за допомогою верхньої та довгих бічних стяжок, а також за допомогою петель Daisy chain на фасаді та додаткової стропи у комплектації. Центральна застібка з алюмінієвим гаком дуже практична з точки зору швидкого розстібання рюкзака.

Маючи за плечима більш ніж сторічний досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще вищі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою у 1994 році було побудовано спеціальну високогірну лабораторію для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятилітькомпанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70°С надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58 ° С і 100% вологості людина навіть у спеціальному спорядженні не могла раніше знаходитися більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями та забезпечує якість та функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Головна відмінність продукції лінійки HighLab полягає в тому, що кожна модель тестується на відповідність необхіднимхарактеристикам у реальних умовах. Спеціально для цього в 1994 році компанія створила лабораторію в гірському масиві Монте-Роза (Альпи) на висоті 3585 метрів, де цілий рік, у найскладніших і несприятливих для людини умовах, проводяться випробування прототипів, досвідчених зразків та кінцевої продукції Ferrino HighLab. Паралельно тести продукції проводять у різних куточках землі з найскладнішими кліматичними умовами. Це гірські хребти Гімалаїв і Каракоруму, Аргентинські Анди, Французькі Альпи, мексиканські печери Найка та ін.новинок. HighLab — продукція для професіоналів, створена з передових матеріалів, що відповідає найвищим стандартам якості та гарантує максимальну функціональність, зручність та надійність.

Ferrino Ultimate 38 OutDry Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Ultimate 38 OutDry Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Ultimate 38 OutDry Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Ultimate 38 OutDry Black

Об `єм 38 л
Призначення туристичний
Наявність пояса талії Є
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Є
Матеріал Cordura 305D 488T HP
Розміри 70 х 34 х 28 см
Вага 1.4 кг
Забарвлення Чорний червоний

* Технічні характеристики Ferrino Ultimate 38 OutDry Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Ultimate 38 OutDry Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Ultimate 38 OutDry Black

Код товару: 240005
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240006
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311334
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →