Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino XMT 40+5 Black

Код товару: 169090
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino XMT 40+5 Black

X.M.T. 40+5 – міцний гірський рюкзак. Підходить для маршрутів різної складності. Знімні ребра жорсткості каркаса, поясний ремінь та клапан дозволяють зменшити вагу рюкзака до мінімуму. Водонепроникне закриття roll-up забезпечує надійне зберігання спорядження, коли клапан відстебнутий.

Ціна: 4042 грн
шт

Опис товару Ferrino XMT 40+5 Black

Рюкзак чоловічий туристичний Ferrino XMT 40+5 Black 928050 - наднадійний рюкзак з преміальної лінійки Ferrino HighLab, призначений для активних занять альпінізмом та скелелазінням. Всі рюкзаки Ferrino XMT сконструйовані з упором на максимальну надійність і довговічність, що підтверджується використанням таких матеріалів, як Cordura, водозахищених блискавок YKK і алюмінієвої фурнітури Duraflex. Не дивлячись на те, що рюкзак і сам по собі не важкий, його конструкція дозволяє від'єднати пояс на стегнах, верхній клапан, прибрати каркас і тим самим полегшити рюкзак практично вдвічі, доводячи його вагу менш ніж до кілограма. Невеликий обсяг рюкзака не завадив його функціональності. Конструкція дозволяєзафіксувати та переносити таке об'ємне спорядження, як лижі, снігоступи, снігову лопату, пару льодорубів та мотузку разом, при цьому залишиться достатньо місця для решти речей. Горловина рюкзака не має стяжки, вона згортається на кшталт гермомішків і фіксується фастексами, що виключає намокання речей усередині під час дощу, навіть якщо верхній клапан відстебнутий і рюкзак використовується в полегшеному вигляді. Конструкція зі знімним поясом обумовлена ​​використанням рюкзака разом із страховою системою. Фасад рюкзака має мінімум виступаючих елементів, які могли б за щось чіплятися та заважати пересуванню під час проходження складних маршрутів. З цією метою фасадні петлі та стяжки ховаються вспеціальні отвори, а зовнішні кишені використовуються тільки закриті та розміщуються у верхньому клапані та на поясному ремені. Крім зовнішніх кишень рюкзак має дві спеціалізовані внутрішні кишені для питної системи, для снігової лопати, і одна загальна кишеня з внутрішньої сторони клапана. Центральна застібка з алюмінієвим гаком дуже практична з погляду швидкого розстібання рюкзака. Ferrino XMT 40+5 Black поєднує простоту та функціональність дизайну, залишаючись надійним рюкзаком для технічно складних спортивно-туристичних активностей.

Система підвісу та спинки:

Підвісна система: Hollow Back System
Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з T-подібного.металевого каркаса та вертикальної пластикової панелі анатомічної форми, які забезпечують правильний та рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
Спина: завдяки системі Hollow Back System є м'якою, але при цьому пружною та добре вентильованою. Гофрована підкладка з EVA-піни і сіточна тканина, що покриває її, створюють між спиною користувача і спинкою рюкзака постійний рух потоку повітря по вертикальному вентиляційному каналу. Валики з м'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає.
Плечові шлейки: регульовані повисоті, анатомічної форми з м'якою підкладкою з EVA-піни, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, мають петлі для фіксації патрубка гідратаційної системи і петлі для кріплення аксесуарів Daisy Chain.
Настегнаний пояс: частково знімний, регульований за натягом, з кишенею на водозахищеній блискавці
Нагрудна стяжка: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою та вбудованим свистком

Ferrino XMT 40+5 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino XMT 40+5 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino XMT 40+5 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino XMT 40+5 Black

Об `єм 45 л
Призначення Туристичний
Наявність пояса талії Є
Коригування плечових ремінців вертикально Є
Сумісність із системою пиття Є
Матеріал 305 P Ripstop HP Cordura
Розміри 70x25x28 см
Вага 1.65 кг
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ferrino XMT 40+5 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino XMT 40+5 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino XMT 40+5 Black

Код товару: 315928
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240005
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 240006
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →