Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ferrino Tuscania 30+5 Khaki

Код товару: 169088
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичні рюкзаки та волоски Ferrino Tuscania 30+5 Khaki

У напрямку: активний відпочинок; Основне призначення: унісекс; Вид спинки: анатомічна; Загальний об'єм (л): 35; вентиляція спини; грудне стягування; бічні стяжки; поясний ремінь; Конструкція: виведення питної системи; Кишені: фронтальна кишеня; кишеню на поясному ремені; Матеріал: нейлон; Габарити (см): 54x30x29

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Ferrino Tuscania 30+5 Khaki

Tuscania 30+5 Khaki розроблений компанією Ferrino спільно з 1-м озброєним парашутним полком Італії, і є одним із найбільш мультифункціональних рюкзаків Ferrino, призначений для всіх видів активностей у горах, як влітку, так і взимку. Головною особливістю даної моделі є наявність повного фронтального доступу до основного відділення, що значно полегшує упаковку-розпакування рюкзака, як у стандартних, так і нестандартних ситуаціях. Ще одним цікавим конструкторським рішенням є паралельний зовнішній та внутрішній доступ до двох фасадних кишень. Анатомічна дихаюча спинка рюкзака забезпечує зручну посадку і має повністю знімний каркас, завдяки чому рюкзак стає нетільки легше, але й може використовуватися для перенесення ноутбука у відділенні для питної системи.

При використанні рюкзака за призначенням, бічні, фронтальні кріплення, внутрішні та зовнішні фіксатори та петлі разом із додатковими стропами дозволяють закріпити практично будь-яке спорядження, починаючи від трекінгових палиць та лавинного щупа, закінчуючи шоломом, сноубордом та лижами. При необхідності розмістити більше речей, досить просто розстебнути блискавку на рюкзаку, збільшивши об'єм на п'ять літрів. Для розміщення найнеобхідніших дрібниць передбачена кишеня на блискавці, розміщена на поясному ремені. У потайній кишені знизу покладено чохол від дощу, що зберігає рюкзак від намокання.Найбільш відповідальні конструктивні вузли посилені міцним матеріалом Hypalon. Рюкзак функціональний, зручний та надійний.

Система підвісу та спинки:

Підвісна система: Air Convector Tech Back
Каркас: напівжорсткий, знімний, складається з Т-подібної металевої пластини анатомічної форми та пластикової панелі, які забезпечують правильний та рівномірний перерозподіл ваги, сприяють підтримці правильного положення хребта при ходьбі, при цьому зберігаючи легкість усієї конструкції.
Спина: завдяки системі Air Convector Tech Back є м'якою, але добре вентильованою. Вентиляційні канали дозволяють циркулювати повітря між спиною та рюкзаком. Валики зм'якою пінополіуретановою підкладкою обшиті сітчастою тканиною, що дихає.
Плечові лямки: регульовані по висоті, анатомічної форми з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшиті сітчастою тканиною, що дихає, мають петлі для фіксації патрубка гідратаційної системи.
Настегнаний пояс: незнімний, регульований по натягу, з кишенею на блискавці
Нагрудна стяжка: знімна, регульована по висоті з еластичною вставкою та вбудованим свистком

Ferrino Tuscania 30+5 Khaki Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ferrino Tuscania 30+5 Khaki в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичні рюкзаки та волоски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичні рюкзаки та волоски и купити Ferrino Tuscania 30+5 Khaki в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ferrino Tuscania 30+5 Khaki

Об `єм 35 л
Призначення Для пішого та гірського туризму
Для сноуборду
Для екстремальних умов
Наявність пояса талії Ні
Коригування плечових ремінців вертикально Ні
Сумісність із системою пиття Ні
Матеріал м
Розміри 54 х 30 х 29 см
Вага 1.4 кг
Забарвлення Бежевий

* Технічні характеристики Ferrino Tuscania 30+5 Khaki можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ferrino Tuscania 30+5 Khaki

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Tuscania 30+5 Khaki

Код товару: 308545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309106
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309107
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →