Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Ferrino Drake RFID

Код товару: 168894
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Ferrino Drake RFID

вага-0,06 кг, пісочний, Cotton Ripstop DWR, максимальний об'єм талії-120 см, 30х14 см

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Сумка Ferrino Drake RFID

Ferrino Drake RFID - спеціальна потайна поясна сумка, яка дозволяє в походах, поїздках зберігати документи, банківські картки, ключі, смартфон та гроші при собі, а також захистити банківські картки від крадіжки грошей за допомогою RFID-захисту. Сумка дуже тонка, її легко можна носити під одягом.

Оскільки сумка може контактувати зі шкірою - для її виробництва обраний натуральний екологічний матеріал - бавовна, а зворотна сторона зроблена сітчастою. Матеріал досить міцний, оскільки має структуру переплетення ripstop. Для більшої зручності поясний ремінь має еластичні вставки, завдяки чому не передавить пояс і не натирає. Сумка має дві кишені в яких без проблем можнарозмістити паспорт, шестидюймовий смартфон та інші важливі дрібниці.
 
Особливості конструкції:
  • RFID захист - у підкладку сумки вшитий матеріал, що блокує сканери радіочастотної ідентифікації (RFID), і перешкоджає зчитуванню інформації, і, як наслідок, крадіжці грошей з банківських карток
  • Два відділення на блискавці
  • Текстильна застібка Velcro - блокатор замків блискавки
  • Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою
  • Еластичні вставки на поясному ремені, що запобігають можливості передавлювання в області талії
 
Матеріали:
  • Cotton Ripstop DWR - бавовна вважається найбільш екологічною тканиною. Вироби з бавовни гіпоалергенні, приємні на дотик, комфортнідля тіла, що не електризуються і добре пропускають повітря, що особливо важливо для виробів, що контактують безпосередньо зі шкірою. Тканина має структуру переплетення волокон Ripstop, завдяки чому відрізняється підвищеною стійкістю до стирання та розриву, а також просочена DWR складом, завдяки чому має водовідштовхувальні властивості.

Сумка Ferrino Drake RFID Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Ferrino Drake RFID в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Ferrino Drake RFID в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Ferrino Drake RFID

Тип Сумка на пояс
Матеріал Cotton Ripstop DWR
Забарвлення пісочний
Розміри 30х14 см

* Технічні характеристики Сумка Ferrino Drake RFID можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Ferrino Drake RFID

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Drake RFID

Код товару: 247681
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 382306
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 247680
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →