Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Ferrino Aere RFID

Код товару: 168893
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Ferrino Aere RFID

вага-0,05 кг, бежевий, Cotton Ripstop DWR, максимальний об'єм талії-115 см, 32х11 см

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Сумка Ferrino Aere RFID

Ferrino Aere RFID — спеціальна потайна поясна сумка, яка дозволяє в походах, поїздках зберігати документи, банківські картки, ключі, смартфон та гроші при собі, а також захистити банківські картки від крадіжки грошей за допомогою RFID-захисту. Сумка дуже тонка, її легко можна носити під одягом.

 
Оскільки сумка може контактувати зі шкірою — для її виробництва обраний натуральний екологічний матеріал — бавовна, а зворотна сторона зроблена сітчастою. Матеріал досить міцний, оскільки має структуру переплетення ripstop. Для більшої зручності поясний ремінь має еластичні вставки, завдяки чому не передавить пояс і не натирає. Сумка має одне велике відділення вякому без проблем можна розмістити паспорт, п'ятидюймовий смартфон та інші важливі дрібниці.
 
Особливості конструкції:
  • RFID захист — у підкладку сумки вшитий матеріал, що блокує сканери радіочастотної ідентифікації (RFID), і перешкоджає зчитуванню інформації, і, як наслідок, крадіжці грошей із банківських карток
  • Відділення на блискавці
  • Текстильна застібка Velcro — блокатор замку блискавки
  • Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою
  • Еластичні вставки на поясному ремені, що запобігають можливості передавлювання в області талії
Матеріали:
  • Cotton Ripstop DWR - бавовна вважається найбільш екологічною тканиною. Вироби з бавовни гіпоалергенні, приємні нана дотик, комфортні для тіла, не електризуються і добре пропускають повітря, що особливо важливо для виробів, що контактують безпосередньо зі шкірою. Тканина має структуру переплетення волокон Ripstop, завдяки чому відрізняється підвищеною стійкістю до стирання та розриву, а також просочена DWR складом, завдяки чому має водовідштовхувальні властивості.
 

Сумка Ferrino Aere RFID Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Ferrino Aere RFID в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Ferrino Aere RFID в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Ferrino Aere RFID

Тип Сумка на пояс
Матеріал Cotton Ripstop DWR
Забарвлення бежевий
Розміри 32х11 см

* Технічні характеристики Сумка Ferrino Aere RFID можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Ferrino Aere RFID

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Aere RFID

Код товару: 382277
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 247683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 382294
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →