Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Ferrino Sutton Black

Код товару: 168896
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Ferrino Sutton Black

об'єм-3 л, вага-0,15кг, Black (чорний), Polyester 420D HD Invisible Ripstop PU, 30х11х10 см

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Сумка Ferrino Sutton Black

Ferrino Sutton – середньорозмірна містка сумка на пояс. Крім основного просторого відділення, в якому знаходиться карабін для ключів, сумка має кишеню на передньому фасаді та потайне відділення зі зворотного боку, яке не видно, коли сумка одягнена. Блискавки сумки закриті від прямого потрапляння дощу. Матеріал дуже міцний, оскільки має структуру переплетення Ripstop.

 
Ferrino Sutton оснащена довгим ременем, завдяки чому підійде будь-якому користувачеві від дитини до дорослого чоловіка. У сумці крім ключів можна розмістити документи, гроші, телефон та інші необхідні дрібниці, які мають бути під рукою у поході, поїздці або просто при щоденному переміщенні помісту.
 
Особливості конструкції:
  • Три відділення на блискавці (основні два на передньому фасаді та потайне на зворотному боці сумки)
  • Регульований поясний ремінь на фастексі
  • М'яка пінополіуретанова спинка з сітчастою підкладкою
  • Карабін для ключів
Матеріали:
  • Polyester 420D HD invisible Ripstop PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 420D та високою щільністю переплетення. Тканина має структуру invisible ripstop, завдяки чому має високу зносостійкість і стійкість на розрив. Не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання. PU-просочення робить тканину водостійкою.
  • Duraflex hardware – американська компанія National Molding Corporation – найбільший виробникпластикової фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється із міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують значні механічні та температурні навантаження та є практично вічними. У цьому рюкзаку використана фурнітура Duraflex
 

Сумка Ferrino Sutton Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Ferrino Sutton Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Ferrino Sutton Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Ferrino Sutton Black

Тип Сумка на пояс
Матеріал Polyester 420D HD Invisible Ripstop PU
Забарвлення чорний
Об `єм 3 л
Розміри 30х11х10 см

* Технічні характеристики Сумка Ferrino Sutton Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Ferrino Sutton Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Sutton Black

Код товару: 337060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337062
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →