Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro)

Код товару: 265078
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Fallkniven
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro)

Конструкція
з фіксованим клинком
Тип ріжучої кромки
гладка
Форма клинка
drop-point

Ціна: 23478 грн
шт

Опис товару Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro)

 Набір Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS: - це нова модифікація легендарного А1 з покращеною комплектацією. Ніж поставляється в протиударному водонепроникному кейсі, в якому розташований сам ніж, Zytel піхви до нього, а також алмазний точильний камінь Fallkniven DC4 (25 мікрон). Клинки для F1 виготовляються у відомому ножовому центрі Японії - Секі (Seki, Japan). Особливістю є те, що клинки для Fällkniven AB виготовляються на заводі, що належить родині Хатторі (Hattori) – японським зброярам та ковалям, які з середньовіччя завоювали визнання у світі ножів. Варіація клинка А1pro спеціальна, т.к. він виготовлений із сталі марки Lam.CoS. Lam.CoS - одна з недавніх розробок компанії. Сталь CoS є серцевиною клинка,виконаного за відомою японською методикою San Mai III, при якій преміальна сталь великої твердості ламінується з обох боків м'якшою сталлю, в даному випадку - сталлю 420J2. 420J2 - японська низьковуглецева нержавіюча сталь; удосконалена японськими металургами м'яка сталь нержавіюча марки 420. Це досить міцна і дуже стійка до корозії сталь. Сталь CoS - це надзвичайно міцна вуглецева сталь, яка спочатку замислювалася не ножовою, а інструментальною. Така сталь має трохи більшу твердість (60 HRC) в порівнянні з попередником в особі Lam. VG-10 (59 HRC) і відрізняється підвищеним вмістом кобальту, що відповідає за жароміцність та покращені механічні.властивості: із сплавів із застосуванням кобальту створюють обробний інструмент (свердла, різці, тощо). Ще одним цікавим легуючим елементом сталі марки CoS є вольфрам. Вміст у сталі вольфраму надає їй значної твердості і помітно підвищує температуру плавлення. Застосовується вона для ресор, снарядів, сейфів, для ріжучих інструментів, а з присадкою молібдену таку сталь називають самозагартовується (self hardening steel). В комплект входить точильний камінь розміром 7 x 32 x 100 мм та вагою 65 грам.

Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro)

Загальна довжина, мм 283 мм
Тип нескладний
Scabbard/Czech Thermorun
Лезо Сталь
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fallkniven "Army Survival Pro" Lam.CoS (A1pro)

Код товару: 313559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313560
На замовлення, 1-3 дні
Boker 25671 грн
Код товару: 313563
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →