Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Boker

Код товару: 313560
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Boker
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Boker

До вашої уваги ексклюзивний ніж, створений з використанням уламків броні німецького лінкора часів Другої світової війни «Tirpitz»

Ціна: 25671 грн
шт

Опис товару Ніж Boker

 Представляємо вашій увазі ексклюзивний ніж, створений з використанням уламків броні німецького лінкора часів Другої світової війни «Tirpitz». Клинок моделі Böker Tirpitz Damast загартований до 60 HRC. Рукоятка його виготовлена ​​з алюмінієво-магнієвого сплаву з додаванням кремнію та горіхових обкладок. Процес кування дуже складний, т.к. корабельна сталь броньована вкрай тверда, тому для її переробки необхідні дуже високі температури. Проте, кінцевий результат вражає – клинок ножа не тільки вкрай твердий (60 HRC), але й має приголомшливий візерунок.

 
Tirpitz (Тірпіц) - другий лінкор типу Bismarck (Бісмарк), що входив до складу Kriegsmarine (Крігсмаріне - військово-морський флот)офіційне найменування німецьких військово-морських сил за доби Третього рейху). За початковими планами лінкори типу Bismarck планувалося використовувати як головну ударну силу Крігсмаріне в боях з французьким та британським флотами на акваторії Північного та Норвезького морів, проте хід кампаній Другої світової війни змусив німецьке командування використовувати свої лінкори як рейдери для порушення британських морських. . У бойових діях Tirpitz брав участь вкрай мало, але однією тільки своєю присутністю в Норвегії погрожував арктичним конвоям у СРСР і сковував значні сили британського флоту. Корабель спустили на воду 1.04.1939. Свою назву він отримав учесть грос-адмірала Альфреда фон Тірпіца — засновника сучасного німецького флоту.
 
Tirpitz - величезний (загальна довжина майже 254 м) військовий корабель водотоннажністю понад 50 000 тонн (з 1994, офіційне - 35 000 тонн, проектне - 45 474 тонн), озброєний торпедами і 380-мм гарматами. Крім того, до списку його озброєння входило радіолокаційне обладнання, артилерійські снаряди, мінно-торпедні комплекси та авіаційна група. Поодинці він представляв постійну загрозу для кораблів союзників у Баренцевому морі.
 
«Самотня королева півночі», — так між собою називали лінкор норвезькі моряки.

Ніж Boker Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Boker в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Boker в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Boker

Загальна довжина, мм 229 мм
Тип Складаний
Кількість предметів 1 шт
Лезо Сталь
Тип замка Liner Lock
Країна-виробник товарів Німеччина

* Технічні характеристики Ніж Boker можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Boker

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Boker

Код товару: 313563
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330119
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 26058 грн
Код товару: 334274
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 26058 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →