Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK)

Код товару: 265083
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Benchmade
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK)

Марка стали 440C
Твердість клинка 58-60 HRC
Колір клинка чорний

Ціна: 6235 грн
шт

Опис товару Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK)

 Ніж Benchmade CBK має незвичайний дизайн і зручний у використанні. Клинок кинджального тичкового типу виконаний із високоякісної сталі 440C та пофарбований у чорний колір. Оболонка рукояті виконана з термопластика і має елемент захоплення для пальця, що у свою чергу спрощує роботу з ножем, підвищуючи його ефективність та зменшуючи час, що витрачається на вилучення ножа з місця зберігання. У екстремальних ситуаціях це відіграє важливу роль захисту свого життя. Ніж Benchmade CBK постачається в комплекті зі зручним футляром чорного кольору, на корпусі якого є кліпса для носіння на поясі.

 
Сталь 440С - досить тверда сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться. Це дуже гарнийматеріал для клинків при правильній обробці. Однак варто відзначити, що сталь 440С у виконанні іспанських виробників часто буває м'якшою, ніж навіть 440А в інших європейців. З 440С роблять масу ножів і в Європі, і в Америці. Досить довгий час ця сталь вважалася найкращою для ножів, поки на зміну їй не прийшли нові дорогі високотехнологічні сплави. Але досі це дуже популярний та гідний ножовий матеріал

Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK)

Загальна довжина, мм 139 мм
Тип Нескладний
Огляд туристичний
Товщина ручки -
Scabbard/Czech Є
Лезо Сталь
Тип замка -
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benchmade "CBK-Concealed" Backup (175BK)

Код товару: 334167
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334445
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →