Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультитул Einhell TH-MG 135 E

Код товару: 134658
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Einhell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Багатофункціональний інструмент Мультитул Einhell TH-MG 135 E

Багатофункціональний інструмент (гравер); Живлення: мережа; Потужність, Вт: 135; Швидкість обертання, об/хв: 10000-32000

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Мультитул Einhell TH-MG 135 E

Однією з якісних переваг електричних інструментів є швидкість роботи, що виконується. За допомогою ручних аналогів проведення такого ж процесу буде більш тривалим та трудомістким. Серед робочих пристроїв слід виділити універсальні та багатофункціональні. Якість виконання кожної операції залишається на високому рівні. Одним з таких інструментів є багатофункціональний інструмент Einhell TH-MG 135 E. Цей пристрій може виступати в ролі шліфувальної машини граверачи фрезера. Такий широкий спектр робочих можливостей можливий завдяки безлічі змінних насадок.

Робота інструменту можлива завдяки його живленню від електричної мережі, під напругою 220 В. Робочий пристрій оснащений зносостійким електродвигуном, потужність якого складає 135 Вт. Номінальна частота обертання робочого механізму знаходиться в діапазоні від 10000 до 32000 оборотів за хвилину. Взаємодія цьогоінструмент може відбуватися з різними матеріалами на одному рівні якісності виконаної роботи. Багатофункціональний пристрій підходить для робіт з поверхнями з дерева, металу, пластику, каменю та інших завдяки наявності насадок. Зміна приладдя не потребує особливих зусиль. Достатньо легкого натискання на кнопку, щоб змінити робочий механізм. Насадки приєднуються до голівки машини. Наявність 4-х затискних цанг розміром 1,6/2,0/2,6/3,2 мм., дозволяє зробити цей процес. Однією з переваг робочого пристрою є блокування шпинделя та електронне управління при роботі.
 

Мультитул Einhell TH-MG 135 E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультитул Einhell TH-MG 135 E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Багатофункціональний інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Багатофункціональний інструмент и купити Мультитул Einhell TH-MG 135 E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультитул Einhell TH-MG 135 E

Джерело живлення мережа
Влада 135
Напруга 230 В
Холостий хід 10000 - 35000 оборотів/хв
додаткові характеристики Утримувач для насадок. Фіксація шпинделя. Регулювання швидкості. Гачок для фіксації на телескопічній штанзі. Перемикач Увімк./Вимк. М'яка ручка.
Обладнання пластикова коробка для зберігання та транспортування; гнучкий вал 1м; телескопічний штатив; 12 наконечників із спеціального корунду; 5 фрезерувальних насадок; 14 шліфувальних інструментів; 20 адаптерів для шліфувальних інструментів; 3 адаптери для мініатюрних шліфувальних дисків; мініатюрних відрізних дисків; 12 мініатюрних шліфувальних дисків, виготовлених із спеціального; корунду; 40 мініатюрних ріжучих дисків; 14 мініатюрних шліфувальних дисків; 46 круглих шліфувальних паперів; 6 свердлів HSS
Вага Вага: 0.61 кг

* Технічні характеристики Мультитул Einhell TH-MG 135 E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультитул Einhell TH-MG 135 E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Einhell TH-MG 135 E

Код товару: 151042
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 203985
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143036
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →