Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут DWT ABH-20 D

Код товару: 240174
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DWT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут DWT ABH-20 D

Акумуляторний перфоратор DWT ABH-20 D чудове рішення для приватного використання вдома. Ви з ним будете куди мобільнішими, маневренішими, зможете працювати комфортно в будь-яких умовах. Сам по собі перфоратор працює стабільно за будь-якого навантаження. Він функціональний, ергономічний.

Ціна: 5547 грн
шт

Опис товару Шурупокрут DWT ABH-20 D

Перфоратори застосовуються для робіт у галузі будівництва та монтажу. Акумуляторний перфоратор DWT ABH-20 D чудове рішення для приватного використання вдома. Ви з ним будете куди мобільнішими, маневренішими, зможете працювати комфортно в будь-яких умовах. Сам по собі перфоратор працює стабільно за будь-якого навантаження. Він багатофункціональний, ергономічний. Зверніть увагу на ключову особливість моделі – її безщітковий двигун. Модель може працювати набагато довше без перевантаження. Такий двигун краще справляється із тривалою роботою. На окрему увагу заслуговує те, що він набагато економічніший, менше витрачає заряд акумулятора. DWT ABH-20 D обладнана регулюванням обертів та іншими функціями для покращенняякості роботи Система регулювання швидкості патрона дозволяє контролювати процес, регулювати навантаження на інструмент. Рідкісність для перфораторів зміна напрямку обертання. У представленої моделі вона є і розширить можливості застосування такого інструменту. Система плавного пуску знижує стартове навантаження на двигун, що забезпечить йому додатковий ресурс роботи. Крім того, варто акцентувати на плавності роботи самого інструменту, утримувати його буде просто та зручно. Ви зможете використовувати DWT ABH-20 D у режимі дриля, перфоратора або відбійного молотка. Для останнього режиму передбачено функцію поворотного зубила. Можна працювати з фіксованою або поворотноюоснащенням. Акумуляторні інструменти набирають популярності дедалі більше. Такі виробники, як DWT, пропонують свої побутові лінійки. Вигода від роботи з таким очевидна - автономний перфоратор не залежить від мережі, він легший, компактніший. ОСОБЛИВОСТІ ПЕРФОРАТОРА DWT ABH-20 D: - На перфоратор ДВТ ціна невисока, це відмінне рішення для роботи в домашніх умовах. - Акумуляторний інструмент маневреніший, ергономічніший, не залежить від мережі. - Безщітковий двигун гарантує високу економічність та продуктивність для перфоратора. - Мотор не потребує обслуговування та примітний великим ресурсом роботи. - Електронне регулювання швидкості дасть Вам контроль над робочим процесом, дозволить знижувати абозбільшувати її будь-якої миті. - Перфоратор має сучасний патрон SDS типу, захищений від пилу. - Реверс для зміни напрямку обертання патрона. - Плавний пуск робить роботу перфоратора м'якою, знижує знос двигуна. - Режим повороту зубила для вільної роботи у важкодоступних місцях. Комплектація: Перфоратор акумуляторний DWT ABH-20 D 1шт. Паспорт 1шт. Рукоятка збоку 1шт. Без акумулятора та зарядного пристрою. Вага 2,79 кг.

Шурупокрут DWT ABH-20 D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут DWT ABH-20 D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут DWT ABH-20 D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут DWT ABH-20 D

Тип перфоратор
живлення акумулятор
Швидкість обертання 0-4500 хвˉ¹
Напруга 20 В
Час зарядки 2 год
Тип картриджа SDS PLUS
Ключові риси безщітковий двигун
електронне регулювання швидкості
реверс
плавний пуск
режим повороту зубила
додаткові характеристики Число обертів холостого ходу (передача I/II) 0-1400 хв?
Обладнання Інструкція з експлуатації
акумуляторний перфоратор

* Технічні характеристики Шурупокрут DWT ABH-20 D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут DWT ABH-20 D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DWT ABH-20 D

Код товару: 339941
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145893
На замовлення, 1-3 дні
Makita DF333DWYE 6493 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →