Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Narva NCD-12К

Код товару: 240175
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Narva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Narva NCD-12К

Шуруповерт акумуляторний Narva NCD-12К - один із найзручніших. Він обладнаний потужними двигунами для складних робіт. Він компактний і легкий, тому легко керувати. Має потужну і високу швидкість обертання. Максимальний діаметр патрона – 10 мм.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Narva NCD-12К

Шуруповерт акумуляторний Narva NCD-12К - один із найзручніших. Він обладнаний потужними двигунами для складних робіт. Він компактний і легкий, тому легко керувати. Має потужну і високу швидкість обертання. Максимальний діаметр патрона – 10 мм. У комплект акумуляторного шуруповерта Narva NCD-12К 2 акумулятори по 1,5 Ач, зарядний пристрій, комплект приладдя, пластиковий кейс. Дриль-шуруповерт Narva NCD-12К – популярний інструмент у своєму класі завдяки своїй легкій та компактній конструкції, що робить його ідеальним для використання в обмеженому просторі та на вазі, що також допомагає знизити стомлюваність. Двигун дозволяє користувачеві виконувати різні роботи зі швидкістю 1400 об/хв ікрутним моментом 25 Нм. Він також має функцію руху вперед та назад для вилучення та встановлення гвинтів. Постачається з гнучким валом. Набір свердл також входить у комплект. Він також має вбудоване світлодіодне підсвічування для роботи в темних місцях. Також у комплект входить гнучкий вал із поворотом на 360 градусів. Він використовується для роботи у важкодоступних місцях, таких як ящики, шафи та під шафами. Narva NCD-12К має ергономічну рукоятку, що робить його придатним для розміру руки. Конструкція ручки також дозволяє утримувати його однією рукою. Він рідко може вислизнути з рук під час роботи. Зручна рукоятка з гумовими вставками Набір біт у комплекті Швидкозатискний безключовийметалевий патрон Вбудоване світлодіодне підсвічування робочої зони Контроль швидкості від натискання кнопки Реверс Акумулятор Li-ion. Дві швидкості Технічні характеристики Напруга акумулятора 12 В Крутячий момент 25 Нм Число оборотів 0 - 400 об / хв; 0 – 1400 об/хв. Місткість акумулятора 2 Ач Час заряджання 1 год Реверс є Регулювання крутного моменту 18 + свердління Кількість АКБ у комплекті дві Вбудований ліхтар є Діаметр патрона 0 – 10 мм

Шурупокрут Narva NCD-12К Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Narva NCD-12К в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Narva NCD-12К в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Narva NCD-12К

Тип Шуруповерт
живлення акумулятор
Швидкість обертання 0 – 400 об/хв
Напруга 12 В
Час зарядки 1 год
Тип картриджа швидкозатискний
додаткові характеристики Реверс є
Регулювання крутного моменту 18 + свердління
Кількість АКБ у комплекті дві
Обладнання Шуруповерт акумуляторний Narva NCD-12К
Два акумулятори
Зарядний пристрій
Набір свердл
Пластиковий кейс
Інструкція

* Технічні характеристики Шурупокрут Narva NCD-12К можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Narva NCD-12К

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Narva NCD-12К

Код товару: 224701
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119396
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311219
На замовлення, 1-3 дні
Narva NCD-12 1806 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →