Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут DWT ASS-20 D

Код товару: 240173
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DWT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут DWT ASS-20 D

Акумуляторний ударний гвинтоверт DWT ASS-20 D призначений для домашнього використання. Він відрізняється своєю мобільністю та автономністю. Не дивлячись на те, що агрегат працює від літій-іонної батареї вольтажністю в 20 В, він не поступається своїми характеристиками стаціонарним гвинтовертам.

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Шурупокрут DWT ASS-20 D

Акумуляторний гвинтоверт DWT ASS-20 D призначений для домашнього використання. Він відрізняється своєю мобільністю та автономністю. Не дивлячись на те, що агрегат працює від літій-іонної батареї вольтажністю в 20 В, він не поступається своїми характеристиками стаціонарним гвинтовертам. Як і в попередніх моделях, в цьому ударному гвинтоверті DWT ASS-20 D був використаний безщітковий двигун, який дозволив збільшити робочий ресурс інструменту. Гвинтоверт має перемикач швидкостей, завдяки якому девайс розвиває швидкість від 0 до 2000 об/хв. Такий функціонал дасть вам можливість адаптувати девайс під різну поверхню та завдання. Акумуляторний гвинтоверт DWT ASS-20 D за потреби ви можетескористатися реверсивною функцією, що допоможе видалити старе кріплення. Враховуючи специфіку інструменту, що він може працювати, застосовуючи ударну силу, він здатний здійснювати до 3200 уд/хв. Крім швидкості обертання ви можете налаштувати під свої потреби момент, що крутить, в діапазоні від 75 до 170 Нм. Для більш коректної роботи ми радимо використовувати кріпильні елементи з діаметром різьблення в діапазоні М6-М18. Також хочеться відзначити розширений гарантійний термін в три роки, що промовистіше за будь-які огляди говорить про якість інструменту акумуляторний ударний гвинтоверт ДВТ ASS-20 D. Якщо ви в пошуку добротного і надійного інструменту для дому, однозначно придивіться до даної моделі. особливості: безщітковийдвигун електронне регулювання швидкості реверс регулювання крутного моменту

Шурупокрут DWT ASS-20 D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут DWT ASS-20 D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут DWT ASS-20 D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут DWT ASS-20 D

Тип гвинтоверт
живлення акумулятор
Швидкість обертання 0-1550 / 0-2000 об/хв
Напруга 20 В
Час зарядки 2 год
Тип картриджа Квадрат 1/4"
Ключові риси Тип акумулятора: Li-Ion
додаткові характеристики Максимальний крутний момент, H*м: 75/170
Обладнання гвинтоверт
коробка

* Технічні характеристики Шурупокрут DWT ASS-20 D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут DWT ASS-20 D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DWT ASS-20 D

Код товару: 224726
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 210526
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362179
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →