Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Drazice OKCE 125 S/2,2kW

Код товару: 302600
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Drazice
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Drazice OKCE 125 S/2,2kW

Електричний бойлер Drazice OKCE 125 S/2,2kW призначений для установки для підлоги, оснащений розтрубом для рециркуляції і спускним клапаном.

Ціна: 30960 грн
шт

Опис товару Drazice OKCE 125 S/2,2kW

Електричний бойлер Drazice OKCE 125 S/2,2kW призначений для установки для підлоги, оснащений розтрубом для рециркуляції і спусковим клапаном. Це відмінний варіант для гарячого водопостачання у квартирі, приватному будинку чи на підприємстві. Бойлер був розроблений та вироблений у Чехії.

Конструкція бойлера Резервуар водонагрівача зварений із сталевого листа та повністю покритий емаллю, стійкою до дії гарячої води. Як додатковий антикорозійний захист у верхній частині водонагрівача встановлений магнієвий анод, який регулює електричний потенціал внутрішньої частини ємності і таким чином зменшує небезпеку його іржавіння. У ємності приварені висновки гарячої води, холодної водита циркуляційний отвір. До верхньої поверхні резервуару приварено фланець, до якого пригвинчено кришку фланця. Між кришкою фланця і фланцем вкладено кільце ущільнювача. У кришці фланця є поглиблення розміщення нагрівального елемента, датчиків регулюючого і захисного термостата. Електропроводка розташовується під пластиковою кришкою, що знімається. Індикатор температури знаходиться на оболонці водонагрівача. Ізоляцію резервуара утворює шар поліуретанової піни завтовшки 42 мм. Зовнішній корпус водонагрівача виготовлений із сталевого листа, покритого порошковою фарбою.

Drazice OKCE 125 S/2,2kW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Drazice OKCE 125 S/2,2kW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Drazice OKCE 125 S/2,2kW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Drazice OKCE 125 S/2,2kW

Метод нагрівання Електричний
Нагріваючий елемент тен
Об'єм танка 125л
Внутрішнє покриття танка емаль
Встановлення Підлогова
Розміри (shhvhgg) 524 × 524 × 1067см
Вага 45кг

* Технічні характеристики Drazice OKCE 125 S/2,2kW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Drazice OKCE 125 S/2,2kW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Drazice OKCE 125 S/2,2kW

Код товару: 302598
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302603
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302595
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →