Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Drazice OKHE ONE 100

Код товару: 302598
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Drazice
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Drazice OKHE ONE 100

Електричний бойлер Drazice OKHE ONE 100 підходить для встановлення в обмежених просторах, його легко можна вбудувати в кухонну лінію та швидко нагріває воду завдяки концепції двох ємностей.

Ціна: 31218 грн
шт

Опис товару Drazice OKHE ONE 100

 Водонагрівач OKHE ONE також можна встановлювати горизонтально. З урахуванням фізичних законів завжди відбудеться зменшення його енергетичної ефективності під впливом найгіршої стратифікації води. Але при цьому не змінюється термін служби та гарантійний термін. Наші водонагрівачі перевірені для цього способу експлуатації. У горизонтальному положенні ми рекомендуємо, щоб користувачі встановили на термостаті вищу температуру, ніж оптимальна заводська. Рекомендоване значення становить 65 °C.

 
Напрямок укладання – ліворуч, дано тим фактом, що нагрівальний фланець має бути в найнижчій ємності. При підвішуванні горизонтально можна підвісити тільки на 2 гвинти.(верхні отвори). Для правильної роботи в горизонтальному положенні необхідно замінити вхід холодної води на вихід гарячої, і навпаки (рекомендуємо також замінити синє та червоне кільце), одночасно з цим необхідно постійно витягнути PEX трубку з лівого (у горизонтальний)

Drazice OKHE ONE 100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Drazice OKHE ONE 100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Drazice OKHE ONE 100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Drazice OKHE ONE 100

Тип водонагрівача Електричний накопичувальний
Нагріваючий елемент сухий
Об'єм танка 80 л
Внутрішнє покриття танка емаль
Встановлення вертикальна
Розміри (shhvhgg) 1327х523х318 см
додаткова інформація Управління: механічне

* Технічні характеристики Drazice OKHE ONE 100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Drazice OKHE ONE 100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Drazice OKHE ONE 100

Код товару: 302603
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302595
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302605
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →