Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Drazice ОКН 125 NTR/HV

Код товару: 302595
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Drazice
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Drazice ОКН 125 NTR/HV

Бойлер непрямого нагріву Drazice OKH 125 NTR/HV – це стаціонарні водонагрівачі непрямого нагріву з верхнім підключенням, призначені для приготування гарячої води в комплекті з іншим джерелом опалювальної води, найчастіше газовим котлом.

Ціна: 31863 грн
шт

Опис товару Drazice ОКН 125 NTR/HV

Бойлер непрямого нагріву Drazice OKH 125 NTR/HV – це стаціонарні водонагрівачі непрямого нагріву з верхнім підключенням, призначені для приготування гарячої води в комплекті з іншим джерелом опалювальної води, найчастіше газовим котлом. Їхня номінальна потужність гарантує достатню кількість гарячої води навіть для великих житлових одиниць, виробничих приміщень, ресторанів та подібних об'єктів. При підвищеній витраті гарячої води водонагрівачі постійно додатково нагрівають воду і працюють аналогічно до проточних водонагрівачів. Номінальна опалювальна потужність при температурі опалення води 80 °C та витраті 720 л/год дорівнює 32 кВт. До виробу додається запобіжний клапан.G3/4″, а також зливальний клапан. Бойлери HV оснащені зливним виходом. Переваги використання водонагрівача непрямого нагріву встановлення та підключення до джерела опалювальної води, дуже швидке приготування гарячої води, емальований сталевий резервуар задовольняє всім сан.

Drazice ОКН 125 NTR/HV Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Drazice ОКН 125 NTR/HV в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Drazice ОКН 125 NTR/HV в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Drazice ОКН 125 NTR/HV

Тип водонагрівача Вертикальний
Метод нагрівання непрямого нагріву
Об'єм танка 125л
Встановлення Підлогова
Розміри (shhvhgg) 520 × 520 × 1058см
Вага 67кг

* Технічні характеристики Drazice ОКН 125 NTR/HV можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Drazice ОКН 125 NTR/HV

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Drazice ОКН 125 NTR/HV

Код товару: 302605
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 114870
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 114868
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →