Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP

Код товару: 114871
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Drazice
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP

Об'єм: 295 лТип: бойлер непрямого нагріванняТип установки: підлоговийФорма: циліндричнаКількість теплообмінників: 2Площа теплообмінника: 1,5/1 м²Максимальна потужність теплообмінника гріючого контуру: 35 кВтМаксимальна потужність теплообмінника сонячного контуру: 2

Ціна: 31046 грн
шт

Опис товару Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP

 Непрямий водонагрівач Drazice OKC 300 NTRR/BP з бічним фланцем призначений для використання його в побуті протягом усього дня. Конструкція водонагрівача дозволяє встановлювати його у вертикальному положенні на стіні за допомогою настінного кріплення.

 
Об'єм 300 літрів накопичувального непрямого водонагрівача Drazice OKC 300 NTRR/BP з бічним фланцем дозволяє використовувати його довгий час і не витрачати електроенергію на нагрівання.
 
Завдяки новітньому обладнанню та конструкції, водонагрівач Дражиці OKC 300 NTRR/BP з бічним фланцем не дає перевищити тиск 0,6 МПа. Максимальна температура у водонагрівачі 95°С. За допомогою високого рівня технологій та поліуретанової 4сантиметрова теплоізоляція, водонагрівач має низьку втрату тепла і дозволяє економити на використання.
 
За допомогою бокового фланця у водонагрівачі ви можете провести чищення внутрішньої поверхні резервуара, а також використовувати його для монтажу, допоміжного електричного нагрівального елемента, який ви можете знайти в каталозі додаткового обладнання.
 

Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP

Тип водонагрівача Напірний
Метод нагрівання Непрямий
Об'єм танка 295 л
Функції Можливість вбудовування ТЕНу
Захист захист від замерзання, захист від легіонел, запобіжний клапан, запобіжний термостат, рециркуляція, сервісний люк
Внутрішнє покриття танка Емаль
Встановлення Підлоговий
Вага 127 кг
додаткова інформація Поліуретанова теплоізоляція без фреону товщиною до 65 мм. фланця, зроблений з одного матеріалуРоздільні панелі управління: для електричного нагрівального елемента

* Технічні характеристики Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Drazice OKC 300 NTRR/BP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Drazice OKC 300 NTRR/BP

Код товару: 302598
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302603
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302595
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →