Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Discovery Range 50

Код товару: 283538
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Discovery Range 50

Зорова труба Discovery Range 50 – невеликий та легкий оптичний прилад із змінним від 15 до 45 разів збільшенням. На малому наближенні зручно вивчати протяжні області і спостерігати за об'єктами, що рухаються, а велика кратність дозволяє докладно розглядати деталі сильно віддалених об'єктів.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Discovery Range 50

 Зорова труба Discovery Range 50 – невеликий та легкий оптичний прилад із змінним від 15 до 45 крат збільшенням. На малому наближенні зручно вивчати протяжні області і спостерігати за об'єктами, що рухаються, а велика кратність дозволяє докладно розглядати деталі сильно віддалених об'єктів. Прилад оптимально підходить для спостережень за тваринами та птахами, може використовуватись на полюванні, стане гарним вибором для тривалого походу.

 
Оптичні елементи виготовлені зі скла BK-7 і доповнені повним багатошаровим просвітленням, що робить зображення яскравішим. По всьому діапазону кратності деталі зображення проглядаються ясно і чітко. Для підвищення стабільності зображення під час спостережень рекомендується використовувати штатив – він уже входить у комплект поставки. Штатив невеликий і стійкий дозволяє швидко «розгорнути» зорову трубу в польових умовах. Завдяки великій ручці наведення штативом зручно керувати.

Підзорна труба Discovery Range 50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Discovery Range 50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Discovery Range 50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Discovery Range 50

Частота наближення 15–45
Діаметр об'єктива до 60 мм
Призми BK-7
додаткові характеристики Корпус: пластик
Можливість встановлення фотоадаптера для смартфона
Чохол/сумка в комплекті
Штатив настільний, металевий
Діаметр вихідної зіниці: 3,33-1,11мм
Можливість діоптрійної корекції: ±4D

* Технічні характеристики Підзорна труба Discovery Range 50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Discovery Range 50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Range 50

Код товару: 154181
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283539
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283614
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →