Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Discovery Range 70

Код товару: 283614
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Discovery Range 70

Зорова труба Discovery Range 70 має потужне збільшення, яке можна регулювати в діапазоні від 25 до 75 крат, завдяки чому зручно швидко переводити погляд із загальної панорами на деталі окремого віддаленого об'єкта і назад.

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Discovery Range 70

 Зорова труба Discovery Range 70 – оптичний прилад зі збільшенням, яке можна змінювати в діапазоні від 25 до 75 разів. При спостереженнях на відкритих просторах це дозволяє швидко переходити від вивчення загальної панорами до прицільних спостережень віддалених об'єктів. Можливості зорової труби дозволять спостерігати за дикими тваринами та хижими птахами з безпечної відстані, оглядати протяжні території, стежити за переміщеннями груп об'єктів та цілями, що рухаються.

 
Оптична схема побудована з лінз та призм зі скла BK-7. Всі оптичні поверхні, що стикаються з повітрям, доповнені багатошаровим покриттям, що просвітлює, яке збільшує світлопропускання приладу і робить передається картинку більш ясною і яскравою. Для налаштування оптики в зоровій трубі є корекція діоптрій. Також передбачено можливість використання окулярів при спостереженнях – великий винос зіниці це дозволяє.
 

Підзорна труба Discovery Range 70 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Discovery Range 70 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Discovery Range 70 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Discovery Range 70

Частота наближення 25–75
Діаметр об'єктива 70 мм
Призми BK-7
додаткові характеристики Зорова труба зі змінним від 25 до 75 крат збільшенням
Об'єктив великого діаметру, що збирає багато світла
Оптика зі скла BK-7 з повним багатошаровим просвітленням

* Технічні характеристики Підзорна труба Discovery Range 70 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Discovery Range 70

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Range 70

Код товару: 320958
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224467
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224468
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →