Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50

Код товару: 154181
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Труби та візуальні труби Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50

Зорова труба Levenhuk Blaze BASE 50 стане добрим вибором для будь-яких спостережень на відкритих просторах. Завдяки збільшенню, що плавно змінюється, ви зможете вибирати між детальним вивченням одного об'єкта і оглядом широкої області.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50

 Компактна, практично кишенькова або сумкова підзорна труба з 7-кратним збільшенням. Допускає корекцію діоптрій (±4Дптр), адаптовану для фокусування на відстанях від 5м. Зорова труба Levenhuk Blaze BASE 50F стане вам у нагоді всюди, де б ви не подорожували: в парку, на міських вулицях, в гірському поході або на екскурсії. До речі, труби такого формату можна брати із собою навіть на стадіон чи інші майданчики для перегляду спортивних змагань на відкритому просторі.

 
Найлегша вага, солідна світлосила та збільшений винос вихідної зіниці для підзорної труби Levenhuk Blaze BASE 50F означають можливість спостережень навіть на ходу та зручність користування. А для максимального комфорту стаціонарних спостережень у комплекті передбачено мініатюрний, але стійкий металевий штатив.
 
Завдяки похилій конструкції та розширеному полю зору ця малютка дозволить навіть спостерігати за птахами і комахами, що летять невисоко.

Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Труби та візуальні труби купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Труби та візуальні труби и купити Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50

Частота наближення 7 x
Діаметр об'єктива 50 мм
Тип призми BK7
додаткові характеристики Просвітлення: Multi Coated
Діаметр вихідної зіниці: 7.1 мм
Світлосила: 51
Винос вихідної зіниці: 23 мм
Межа фокусування від: 5 м
Поле зору на 1000м: 122 м
Реальний кут зору: 7°

* Технічні характеристики Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підзорна труба Levenhuk Blaze BASE 50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk Blaze BASE 50

Код товару: 283539
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283614
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320958
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →