Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S

Код товару: 225813
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Dex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S

Сушіння • потужність: 600-700 Вт • кількість секцій: 9 • система сушіння: конвективна • терморегулятор: 35 - 70 ° С • продукти для сушіння: гриби, овочі, фрукти, трави, м'ясо, риба, ягоди

Ціна: 7267 грн
шт

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S

DEX DFD-395S — універсальна електрична сушарка, за допомогою якої Ви можете створити сприятливі умови для ефективної та зручної дегідратації (підсушування/сушіння/в'ялення) практично будь-яких продуктів харчування. А також використовувати електросушарку для ферментації, наприклад: приготування квасу, домашнього йогурту та інших кисломолочних продуктів, вистоювання тіста і т.п. Ви можете легко збагатити свій раціон (особливо в зимовий період) сушеними продуктами, а саме: різновидами сушеного та в'яленого м'яса, риби, грибів, банановими чіпсами, овочами, фруктами або ягодами, ароматною зеленню, різними травами і т.п. За умови, що продукти зазнали м'якої сушіння, вони, як правило,зберігають свій первісний аромат, смак і більшу частину вітамінів та мікроелементів. Правильно висушені продукти легко відновити за допомогою води/пароварки. Вони практично можуть придбати свій первісний розмір, форму та вигляд.

8 температурних режимів від 35 до 70 °С дозволять вибрати оптимальний режим для різних типів продуктів для того, щоб досягти бажаного ступеня їх дегідрації і, при цьому, максимально зберегти харчові та корисні властивості. За допомогою електронного керування та світлодіодного дисплея дуже просто встановити необхідний час та температуру, і, при необхідності, коригувати налаштування не зупиняючи процес сушіння продуктів. А цифровий таймер на 19:30хвилин (крок 30 хв.) з автовідключенням та звуковим сигналом дозволить контролювати своєчасне відключення сушарки. За процесом дегідрації продуктів можна спостерігати через прозорі знімні дверцята, не відкриваючи сушарку.

DEX DFD-395S ефективно видаляє воду із продуктів за допомогою безперервної циркуляції контрольованого термостатом теплого повітря. За допомогою конвектора, який розташований на задній стінці робочої камери, тепле повітря поступово поступає в кожен лоток, одночасно підсушуючи продукти і позбавляючи їх вологи, що випаровується через вентиляційні отвори. Продукти на всіх лотках підсушуються рівномірно, тому немає необхідності у процесі сушіння міняти лотки місцями та переставлятиінші рівні. І що особливо зручно, користувач може самостійно контролювати висоту між лотками та витягти зайві лотки для збільшення простору в робочій камері, і це не вплине на ефективність сушіння.

У комплектації додаються: 9 містких лотків з нержавіючої сталі, спеціальний сітчастий лоток для зелені та трав, а також лоток для пастили, який також можна використовувати як піддон для крихт і крапель соку. Всі аксесуари легко очищаються після використання.

Сушені продукти чудове частування, оскільки вони без будь-яких штучних консервантів зберігають свою харчову цінність та смак на довгий період! За допомогою DEX DFD-395S можна сушити різні та не тількизвичні всім продукти. Наприклад, скибочки яловичини, курки, риби, попередньо замариновані в соусі та спеціях, можуть легко перетворитися на в'ялене м'ясо/рибу домашнього приготування. А приготовлені будинки, за допомогою сушарки, смачні та корисні ласощі зефір та пастилу порадують як дітей, так і дорослих!

Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S

Потужність 700 Вт
Кількість ярусів 9 шт
Кількість режимів 8 шт
Матеріал корпусу Пластик
Регулювання температури 35-70 °З кроком 5 °С
Номінальне завантаження піддону (кг) -
Продукти для сушіння -
Висота ярусу 3 см
Особливості, додаткові характеристики 1 встановлений режим
Розмір камери для сушіння: 37 х 29 х 33 см
Цифровий таймер на 19 годин 30 хвилин (крок 30 хвилин)
Звуковий сигнал
Прозорі знімні двері
Габарити 41.5 х 34.5 х 45 см
Вага 7.3 кг
Колір білий

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів Dex DFD-395S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Dex DFD-395S

Код товару: 240487
На замовлення, 1-3 дні
SENCOR SFD6601BK 8600 грн
Код товару: 195867
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 243793
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →