Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50

Код товару: 158558
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50

Тип Бінокль
Вага 888 кг

Ціна: 3999 грн
шт

Опис товару Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50

 Бінокль Delta Optical Discovery 10x50 буде до вподоби людям, які ведуть активний спосіб життя. Оптика бінокля має багатошарове просвітлення, корпус захищений від бризок, дощу та проникнення пилу всередину бінокля. Поле зору бінокля становить 115 м на 1000 м (близько 6,6 градусів). Окулярні та об'єктивні кришки бінокля мають прорізи для кріплення на шийному ремінці. Корпус бінокля має традиційну для Porro-біноклів форму зі згладженими лініями. У полікарбонатному корпусі знайшлося місце і для металевих елементів – центральної балки бінокля, призмових блоків та фокусувального механізму, які приймають на себе більшу частину навантаження під час експлуатації. Також з металу виконані вуха для фіксації шийного.ремінця та металеве гніздо кріплення L-адаптера для штатива. Тубуси та призмові блоки бінокля покриті гумовими накладками, що імітують шкіру, що дозволить надійніше тримати бінокль. Бінокль виготовлений за надійною оптичною схемою Porro, призми виготовлені із оптичного скла марки ВК7. Наглазники на окулярах бінокля виготовлені з м'якої гуми та мають висоту 10 мм. Фокусування бінокля - зроблено за стандпртною схемою - велике центральне колесо фокусування та діоптрійна корекція для правого лаза в діапазоні +/-5 діоптрій. Діапазон фокусування – півтора обороти від 8 метрів до нескінченності. Бінокль показує непогану перенесення кольорів, не забарвлює зображення. Цей бінокль чудовопідійде для подорожей та поїздок на природу, завдяки невеликому розміру та комплектному чохлу його легко завжди брати з собою, а ціна за такий апарат – більш ніж демократична. Конструкція porro Збільшення постійне Апертура 50 мм Мінімальне збільшення 8 Максимальне збільшення 8 крат Лінійне поле зору 115 м на 1000 м Кутове поле зору 6.6 град. Діаметр вихідної зіниці 5 мм Видалення вихідної зіниці 12 мм Мінімальна дистанція фокусування 6 м Сутінкове число 22.36 Тип скла призм ВК-7 Тип просвітлення повне багатошарове (FMC) Тип фокусування центральне та на правому окулярі Розміри 189x178

Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50

Тип Бінокль
Частота наближення 10 x
Особливості Поле зору на відстані 1 км. 115 м.
Реальне кутове поле зору 6.6°
мін. дистанція фокусування 7 м
Сутінковий фактор 22.4
Відносна яскравість 25
Діоптрична корекція
Захист Захист від вологи
Тип дизайну Porro
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива 50 мм
Діаметр вихідної зіниці 5 мм
Винос вихідної зіниці 17.9 мм

* Технічні характеристики Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль DELTA OPTICAL Discovery 10x50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL Discovery 10x50

Код товару: 219630
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219909
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312396
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →