Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Discovery Flint 12x50

Код товару: 312396
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Discovery Flint 12x50

Discovery Flint 12x50 – універсальний бінокль із 12-кратним збільшенням. Завдяки високій кратності він ідеально підходить для детального вивчення окремих об'єктів, віддалених на значну відстань. Цей оптичний прилад стане чудовим вибором для полювання, походу чи риболовлі. Він надійний, зручний у використанні та передає ясну та чітку картинку по всьому полю зору.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Бінокль Discovery Flint 12x50

Роrro-призми та лінзи виготовлені з оптичного скла BK-7. Також вони доповнені кількома шарами покриття, що просвітлює, яке підвищує контраст зображення і дозволяє краще розрізняти дрібні деталі об'єктів при спостереженнях в сутінках. Центральний барабан фокусування зручно лягає під пальці, що дозволяє легко налаштовувати різкість однією рукою. Для точного налаштування оптики можна використовувати кільце на правому окулярі, яке відповідає за регулювання діоптрій. Також можна виставити зручну відстань між зіницями. Наглазники окулярів можна складати та розкладати. Металевий корпус - надійний захист оптичних елементів від будь-яких випадкових пошкоджень. Він довговічний та міцний, а також доповнений фактурними бічними вставками для покращення захоплення. При необхідності бінокль можна встановлювати на стандартний штатив 1/4 дюйми.

Бінокль Discovery Flint 12x50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Discovery Flint 12x50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Discovery Flint 12x50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Discovery Flint 12x50

Тип Бінокль
Частота наближення 12
Особливості Класичний бінокль на Porro-призмах
12-кратне збільшення, світлосильні об'єктиви
Оптика – скло BK-7 з повним багатошаровим просвітленням
Наочники, що складаються, діоптрійна корекція
Металевий корпус, можливість встановлення на штатив
Френдеринг Постійна

* Технічні характеристики Бінокль Discovery Flint 12x50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Discovery Flint 12x50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Flint 12x50

Код товару: 159445
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318510
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →