Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Discovery Gator 20x50

Код товару: 312397
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: DISCOVERY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Discovery Gator 20x50

Discovery Gator 20x50 - бінокль, оптичні можливості якого вражають. Він забезпечує збільшення у 20 разів, що дозволяє легко розглядати сильно віддалені об'єкти у найдрібніших деталях. Цей бінокль є незамінним, якщо необхідно вести спостереження за дикою природою. Він дозволить вивчати звички тварин, не наближаючись до них на близьку відстань із ризиком випадково злякати. Модель рекомендується використовувати стаціонарно, тобто встановлювати на штатив, - це підвищить стабільність картинки, що передається.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Бінокль Discovery Gator 20x50

Матеріал оптичних елементів скло BK-7, що створює чітку та контрастну картинку. Лінзи та призми просвітлені, тому зображення виходить яскравим та приємним оку. Для підстроювання різкості використовується механізм центрального фокусування, барабан обертається зручно і без зусиль. Користувачі з неідеальним зором оцінять можливість діоптрійної корекції кільце регулювання розташоване на правому окулярі. Також можна налаштовувати відстань між зіницями. Зазначимо, що наочники окулярів зроблені з гуми, це підвищує комфорт тривалих спостережень. Корпус обрезинений, тобто захищений від вологи, пилу та бруду. Кріплення до штатива стандартне різьблення 1/4 дюйма.

Бінокль Discovery Gator 20x50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Discovery Gator 20x50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Discovery Gator 20x50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Discovery Gator 20x50

Тип Бінокль
Частота наближення 20
Особливості Матеріал лінз та призм – оптичне скло BK-7
Діоптрійна корекція, наочники з гуми
Обгумований корпус із захистом від вологи
Стандартне штативне кріплення
Френдеринг Постійна

* Технічні характеристики Бінокль Discovery Gator 20x50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Discovery Gator 20x50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Discovery Gator 20x50

Код товару: 159445
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318510
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →