Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Levenhuk LabZZ B6

Код товару: 158521
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Levenhuk
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Levenhuk LabZZ B6

Тип: бінокль; Кратність збільшення (x): 10; Поле зору на відстані 1 км (м): 114; Сутінковий фактор: 15.8; Відносна яскравість: 6.25; Діаметр об'єктива (мм): 25; Діаметр вихідної зіниці (мм): 2.5; Винос вихідної зіниці (мм): 10; Призма: Porro; Чохол; Вага (г): 320;

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Бінокль Levenhuk LabZZ B6

Завдяки компактності легкого пластикового корпусу його можна легко взяти з собою на дачу, в табір або подорож. Дітям різного віку сподобається гуляти з біноклем знайомими маршрутами, відкриваючи для себе нові деталі пейзажів та архітектури. Прилад чудово підійде для спостереження за життям тварин та птахів.
Оптика бінокля Levenhuk LabZZ B6 найкраще поводиться днем, в умовах достатньої освітленості. Одна з переваг моделі – досить широке поле зору. Дитина зможе розглядати на 10-кратному наближенні різні об'єкти, зокрема рухомі. М'які гумові наочники роблять спостереження максимально комфортними. Міжзіркова відстань регулюється в широкомудіапазоні: юний спостерігач зможе поділитися біноклем із друзями та батьками.

Система, що обертає, цієї моделі виконана за призмінною схемою Porro reverse, яку називають ще інверсною Porro або зворотною Porro. У цій схемі також використовуються призми, які розташовані не на одній осі. У біноклів такої конструкції оптичні осі об'єктивів рознесені менше ніж оптичні осі окулярів, що дозволяє знизити габарити виробу. Зазвичай така схема застосовується у біноклях з невеликим діаметром об'єктивів.
У конструкції застосовані призми з оптичного скла ВК7, які дозволять Вам спостерігати чітку та контрастну картинку на більшій частині поля зору. І лише по краях будуть помітні невеликі спотворення тападіння освітленості.

Оптика цієї моделі має багатошарове просвітлення. Це означає, що більшість оптичних поверхонь нанесено спеціальне багатошарове покриття, що зменшує втрати світла при відображенні. Завдяки цьому зображення, що спостерігається, стає більш яскравим і контрастним.

Ця модель не герметична і відноситься до розряду водозахищених, що дозволяє проводити спостереження в туман, дрібний дощ і навіть дуже сильну зливу. Однак короткочасне занурення у воду може завдати виробу істотної шкоди і Вам доведеться витратити чимало часу на відновлення його працездатності.

Цей бінокль має центральне фокусування обох окулярів одночаснодіоптрійне підстроювання на правому окулярі під різницю очей. Це дозволить вам максимально швидко здійснити налаштування різкості при зміні дистанції спостереження.

Бінокль Levenhuk LabZZ B6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Levenhuk LabZZ B6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Levenhuk LabZZ B6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Levenhuk LabZZ B6

Тип Бінокль
Частота наближення (x): 10
Особливості Чохол
Корпус гумовий пластик
Захист водозахищений
Тип дизайну Porro / BK-7 /
додаткові характеристики Поле зору на відстані 1 км. 114 м.
Реальне кутове поле зору 6.3°
мін. дистанція фокусування 5 м
Сутінковий фактор 15.8
Відносна яскравість 6.25
Діоптрична корекція
Діапазон корекції діоптрій ±3 D

* Технічні характеристики Бінокль Levenhuk LabZZ B6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Levenhuk LabZZ B6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Levenhuk LabZZ B6

Код товару: 256082
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 338169
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218132
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →