Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Clatronic HC 3392

Код товару: 47698
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Clatronic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Clatronic HC 3392

Тип щипці, Потужність 25 Вт, У комплекті щипці для завивки

Ціна: 946 грн
шт

Опис товару Плойка Clatronic HC 3392

 Стайлер Clatronic HC - це надійний і якісний прилад, який, повинен бути в тумбочці у кожної жінки, що любить себе. Якщо вам набридло записуватися до дорогого майстра, або рано вранці поспішати в салон або в перукарню, придбайте даний прилад, і ви швидко зробите ідеальне укладання будинку. Відмінне та надійне укладання Clatronic HC – це стайлер, який дозволить вам зробити відмінне та надійне укладання. Такий прилад підійде для ідеальних та модних зачісок. Ви зможете зробити пишне, гладке або хвилясте волосся. Це можливо завдяки наявності трьох комплектів змінних пластин. А для того, щоб надовго зафіксувати зачіску, перед початком роботи нанесіть на волосся гель або фіксатор.Ефектно та привабливо Щипці Clatronic HC – це чудовий прилад. Завдяки такому виробу ви завжди зможете, і точно виглядатимете ефектно і привабливо. Наявність петлі для підвішування робить зручним для зберігання щипців. Тепер ви зможете не шукати місця на тумбочці або на столі, вам просто потрібно підвісити щипці там, де вони не заважатимуть і завжди будуть під рукою. Для того щоб ваше волосся не пошкодило і завжди було здоровим, надягати насадки на нагрівальний елемент завжди потрібно парами.

 

Плойка Clatronic HC 3392 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Clatronic HC 3392 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Clatronic HC 3392 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Clatronic HC 3392

Тип плойка
Максимальна температура нагріву 120
Кількість режимів 1
Потужність 25
Керамічне покриття насадок ні
Матеріал покриття Петля для підвішування
Шнур, що обертається
Простота очищення
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 25 мм
Час нагріву 120 сек
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Clatronic HC 3392 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Clatronic HC 3392

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Clatronic HC 3392

Код товару: 310829
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 11211
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 11212
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →