Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Philips HPS 930

Код товару: 46607
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Philips HPS 930

Тип: Професійний; Кількість температурних режимів: 1; Функції: Іонізація, Захист від перегріву; Колір чорний; Країна виробник: Китай; Вага: 0.42 кг;

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Плойка Philips HPS 930

Легке випрямлення – блискучий результатСтайлер Philips Pro HPS930/00 – це унікальна комбінація інновацій та ергономічного стилю, спрямована на швидке та дбайливе випрямлення волосся. "Плаваючі" пластини з титановим покриттям і функція ThermoGuard запобігають пошкодженню пасм. Вбудована система іонізації сприяє наданню волоссю м'якого сяйва та шовковистості. Всі деталі девайсу продумані для покращення процесу укладання та досягнення чудового результату.
 
Бережна діяПрилад оснащений надійним нагрівальним елементом, який забезпечує швидке випрямлення волосся при делікатному температурному режимі. Одна з головних особливостей стайлера –«плаваючі» пластини, які попереджають травмування структури волосся і дозволяють досягти чудових результатів укладання. Система іонізації забезпечує професійний догляд - потік негативно заряджених іонів сприяє закриттю волосяних лусочок. Результат – шовковисті, струмені та гладкі пасма.
 
Пластини довжиною 110 мм, для нагрівання яких достатньо 10 секунд, забезпечують швидке та зручне випрямлення волосся. Максимальна температура нагрівання становить 230 °С. Регулювальне колесо дозволяє підібрати оптимальний температурний режим, що максимально відповідає типу і стану вашого волосся. З метою точного регулювання нагріву девайс оснащенийцифровий дисплей. Шнур живлення завдовжки 2.5 м забезпечує повну свободу рухів. Для безпечного зберігання випрямляча передбачено термоізольований футляр.

Плойка Philips HPS 930 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Philips HPS 930 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Philips HPS 930 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Philips HPS 930

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву 230 С
Кількість режимів 1
Керамічне покриття насадок є
Матеріал покриття дисплей, петля для підвішування, обертання шнура навколо осі
Довжина мережевого шнура 2.5 м
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Philips HPS 930 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Philips HPS 930

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Philips HPS 930

Код товару: 77118
На замовлення, 1-3 дні
Braun ST 780 3612 грн
Код товару: 252271
На замовлення, 1-3 дні
Remington S9001 3741 грн
Код товару: 232191
На замовлення, 1-3 дні
Babyliss C1225E 3913 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →