Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Bomann HC 834 CB

Код товару: 47703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bomann
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Bomann HC 834 CB

Тип: Побутовий; Потужність: 20 Вт; Кількість температурних режимів: 1; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Функції: Захист від перегріву, Швидке нагрівання; Колір білий;

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Плойка Bomann HC 834 CB

Незважаючи на тавтологію, саме така думка відвідує вас при погляді на Bomann HC 834 CB (3361). Стайлер настільки чудовий зовні, що його хочеться відразу взяти в руки і випробувати. Корпус з білого пластику, що не нагрівається - міцний і надійний. Йому не загрожують пошкодження, а зберегти такий вид пристрою не важко. Достатньо регулярно протирати його – і все!

Для збереження вашого волосся здоровим і блискучим, пластини Bomann HC 834 CB (3361) покриті потрійним шаром кераміки. Вона забезпечує абсолютно безперешкодне ковзання волосся. При цьому самі пластини стійкі до подряпин та зносу. Пластини мають плаваюче кріплення, що виключить надлишковий тиск на поверхню волосся і недопустить руйнування їхньої поверхні.

З праскою для волосся Bomann HC 834 CB (3361) ви можете бути впевнені в тому, що ваша зачіска буде бездоганною. Незалежно від того, хочете ви зави або випрямити волосся, дана модель вам відмінно підійде. Пластини досить вузькі, що роблять їх універсальним варіантом для застосування у будь-якій ситуації.

Плойка Bomann HC 834 CB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Bomann HC 834 CB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Bomann HC 834 CB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Bomann HC 834 CB

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 180 °C
Кількість режимів 1 шт
Потужність 20 шт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Постійна підтримка температури нагрівання
Петля для підвішування
Кабель, що вільно обертається
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Час нагріву 30 сек
Автоматичне вимикання Ні

* Технічні характеристики Плойка Bomann HC 834 CB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Bomann HC 834 CB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bomann HC 834 CB

Код товару: 310913
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97192
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RHC360-C 1075 грн
Код товару: 133825
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →