Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Canon EOS R6

Код товару: 342450
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Canon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Canon EOS R6

Фотоапарат Canon EOS R6 використовує технологію, яка змусить вас знову закохатися у мистецтво фотографії. Оцінюйте та знімайте сюжети зовсім по-новому, додайте новий вимір у свої фотоісторії.

Ціна: 103587 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Canon EOS R6

Фотоапарат Canon EOS R6 використовує технологію, яка змусить вас знову закохатися у мистецтво фотографії. Оцінюйте та знімайте сюжети абсолютно по-новому, додайте новий вимір у свої фотоісторії.
 
Цілком швидка. Абсолютно бездзеркальна
Інноваційна EOS R6 використовує технології, які змусять вас знову закохатися у мистецтво фотографії. Оцінюйте та знімайте сюжети абсолютно по-новому, додайте новий вимір у свої фотоісторії.
 
Представляємо Canon EOS R6
Познайомтеся з Canon EOS R6 та дізнайтеся, як безпрецедентна швидкість і стабільність, а також інноваційні технології цієї камери зможуть вивести ваші творчі можливості на новий рівень.Зафіксуйте миті у зображеннях неймовірної якості та реалізуйте свій потенціал як відеограф.
 
Бачити кожен рух. В абсолютній тиші.
EOS R6 дає вам більше можливостей встигнути сфотографувати чудові моменти. Безшумно знімайте динамічні сюжети з неймовірною частотою до 20 кадрів за секунду, зберігаючи швидкоплинні миті, які ледь помітні людському оку.
 
Безшумна серійна зйомка зі швидкістю до 20 кадрів/сек
З одночасною автоекспозицією, яка стежить за автофокусуванням і стабілізацією зображення. Також доступний механічний затвор із частотою 12 кадрів/сек.
 
Створена для швидкості з процесором DIGIC X
Знімайтедо 240 зображень RAW або більше 1000 зображень JPEG за одну серію 12 кадрів/сек. за допомогою високопродуктивної картки UHS-II. Два слоти для карток пам'яті з підтримкою високошвидкісних карток пам'яті SD UHS-II дають змогу вести зйомку без перерв.
 
Чудове відео з роздільною здатністю до 4K з частотою 60 кадрів/сек. і Full HD із частотою 120 кадрів/сек. під час використання Dual Pixel CMOS AF
EOS R6 забезпечує характеристики відео на рівні серйозних кінематографічних проектів. Функції Canon Log та HDR PQ допомагають відеографам знімати з великим динамічним діапазоном, а високоякісний внутрішній запис у 10-бітному форматі 4:2:2 підтримується на будь-якому з двох слотів карт пам'яті SD UHS-II.
 
Ідеальнагібридна камера
Незалежно від того, що і як ви знімаєте, EOS R6 піднімає планку для творчих задумів. Будь то фотографії чи відео, люди чи місця, динамічні сцени чи подорожі, натюрморти чи дика природа – поєднання швидкості, якості зображення та гнучкості камери EOS R6 робить її ідеальним інструментом для створення контенту.
 
Винятково швидке автофокусування з упевненістю відстежує об'єкти зйомки
Система Dual Pixel CMOS AF II камери EOS R6 керується процесором DIGIC X, який використовує штучний інтелект глибинного навчання для покращення розпізнавання та відстеження об'єктів. Очі, обличчя та голови розпізнаються з новим рівнем точності. Камера такожрозпізнає кішок, собак і птахів, допомагаючи утримувати об'єкти, що швидко рухаються у фокусі, — один із найскладніших моментів створення фотографій дикої природи та сімейних сцен.
 
Краща у світі стабілізація зображення: 8 ступенів експозиції
 
Уявіть, що ви можете знімати з рук при витримці до чотирьох секунд, створюючи розмиття води у пейзажах і людей на вулицях без використання штативу. Це і є свобода творчості, яку може подарувати вам EOS R6.
 
Вбудована система стабілізації зображення по п'яти осях забезпечує захист від струсу камери з ефектом до 8 ступенів витримки. При встановленні RF об'єктивів з оптичною системою стабілізаціїзображення (крім RF 600MM F11 IS STM або RF 800MM F11 IS STM) на камеру обидві системи доповнюють одна одну, забезпечуючи неймовірну перевагу до 8 ступенів.
 
Вбудована система стабілізації камери та система стабілізації об'єктива також забезпечують стабілізацію відео завдяки третій системі - Movie Digital IS, додаючи ще один рівень стабілізації для досягнення професійних результатів.
 
Електронний видошукач
Чудовий електронний видошукач з роздільною здатністю 3.69 млн крапок і частотою оновлення до 120 кадрів/сек. доповнений поворотним РК-екраном з регульованим кутом нахилу, який можна відкинути убік від корпусу камери та розгорнути на 270˚, щоб знімати знестандартних ракурсів.
 
Роз'єми для двох карт
Два слоти для карт пам'яті дозволяють записувати файли RAW окремо від файлів JPEG/HEIF або навіть фото окремо від відео, а також підтримують новітні стандарти UHS-II, забезпечуючи високу швидкість читання/запису. Інтуїтивно зрозумілі елементи керування на задній панелі камери, такі як джойстик автофокусування та задні диски керування забезпечують зручність використання EOS R6.

Фотоапарат Canon EOS R6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Canon EOS R6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Canon EOS R6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Canon EOS R6

Тип фотоапарата Продвинутый
Загальна кількість пікселів 21.4
Розмір матриці 5472 x 3648
Максимальна роздільна здатність UHD 4K (3840x2160)
Тип матриці CMOS
Чутливість Авто, 100-102400
Баланс білого Авто, 8 предустановок, ручной
Спалах Автоматический режим E-TTL II, ручной замер
Стабілізатор зображення Со сдвигом матрицы
Швидкість зйомки 20 кадров/с
Наявність об'єктива Сменный объектив: Canon RF
Видошукач Электронный
Витримка 30 - 1/8000 с
Фокусування Точек фокусировки: 1053
Сенсорная фокусировка
Режимы автофокуса:
Один снимок
AI фокус
Следящий
По лицу
По улыбке
Животное в кадре
Тип карт пам'яті SD (SDHC, SDXC), две карты памяти
Формати зображення RAW, JPEG, RAW
Інтерфейси WI-Fi
Bluetooth
Управление со смартфона
Формат акумулятора LP-E6NH
Запис відео Съемка Full HD (1080): 1920x1080 пикс 120 к/с
Съемка Ultra HD (4K): 3840x2160 пикс 60 к/с
Формат запису відео MPEG-4, H.264, H.265
Запис звуку Разъем для внешнего микрофона
Встроенный микрофон
Матеріал корпусу Магниевый сплав
Додаткові можливості Пыле-, влагозащита
Сенсорный дисплей
Поворотный дисплей
Подключение внешней вспышки
Розмір Размеры (ШхВхТ): 138x98x88 мм
Вага 690 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Canon EOS R6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Canon EOS R6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Canon EOS R6

Код товару: 345745
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367848
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346859
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →