Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver

Код товару: 342265
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sony
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фотоапарати Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver

Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver – компактний апарат з невеликим розмірами, який забезпечує таку ж чудову якість фото та відео, як і повнокадрові моделі.

Ціна: 87032 грн
шт

Опис товару Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver

Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver - компактний апарат з невеликим розмірами, який забезпечує таку ж чудову якість фото та відео, як і повнокадрові моделі.
 
Завдяки широкому, стабільному та швидкому автофокусуванню, високошвидкісній серійній зйомці та зручному РК-монітору із змінним кутом повороту ви зможете відобразити будь-яку дію в будь-якому місці.
 
CMOS-матриця Exmor R на 24.2 МП і процесор BIONZ X від Sony забезпечують чудову передачу кольорів, а широкий динамічний діапазон в 15 ступенів дозволяє зафіксувати всі деталі і плавні переходи при будь-якій освітленості, як на фото, так і на відео.
 
Великий розмір пікселів матриці дозволяє збільшитиспіввідношення сигнал/шум для красивих зображень з деталізацією текстур та темних ділянок. Придушення шуму особливо ефективно при високій світлочутливості ISO, обов'язкової для зйомки об'єктів, що швидко рухаються і слабо освітлені. Стандарт: ISO 100–51200, діапазон: ISO 50–20 4800.
 
Ефект Боке з невеликою глибиною різкості - одна з переваг повнокадрових камер. Попіксельне зчитування без їхнього об'єднання забезпечує передискретизацію, еквівалентну запису в 6K, і зображення без ефектів муара та ступінчастих контурів.
 
У камері α7C використовуються та ж функція 4D FOCUS, що й у відомій моделі α9. Вона швидко розпізнає об'єкт і стабільно відстежує його з широкоюзоною охоплення. 693 точки фазового автофокусування покривають прибл. 93% площі зображення.
 
Камера α7C дозволяє відобразити об'єкти, що рухаються, в серійному режимі до 10 кадрів/с з відстеженням АФ/АЕ і до 8 кадрів/с в режимі live view. Також можливе безшумне зйомка до 10 кадрів/с з відстеженням АФ/АЕ.
 
Найбільш якісні портрети виходять завдяки надійній функції відстеження об'єктів. Як і в попередніх моделях, у цій камері для її активації потрібно наполовину натиснути заздалегідь налаштовану кнопку затвора. Ще один новий спосіб швидко запустити відстеження в реальному часі, навіть якщо не вибрано режим AF-C — натиснути кнопку AF-ON на камері α7C. Фокус зберігається навіть уу тому випадку, якщо обличчя об'єкта не повністю освітлене або на ньому одягнені окуляри.
 
Механізм 5-осьової стабілізації зображення камери α7C компенсує п'ять типів тремтіння камери. Якість зображень залишається чудовою навіть при зйомці без гіростабілізатора або вночі. Серед цих типів кутові тремтіння (поперечної та вертикальної осей), які часто з'являються в телеоб'єктивах, зрушення по осях X і Y при збільшенні зображення, а також поворотні тремтіння (по осі Z), небажані при нічній зйомці.
 
Відкритий з боків РК-монітор камери α7C із змінним кутом повороту можна переглядати навіть, під'єднавши мікрофон, встановивши підвіс або під час зйомки з різних ракурсів. Також ви можетепідключити мікрофон або навушники через спеціальні гнізда, а потужний акумулятор витримає найдовші зйомки. Через ці та інші переваги камера α7C ідеально підходить для зйомки відеоблогів та іншого контенту.

Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фотоапарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фотоапарати и купити Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver

Тип фотоапарата Продвинутый
Загальна кількість пікселів 25
Розмір матриці 35.6x23.8 мм
Максимальна роздільна здатність 6000 x 4000
Тип матриці КМОП (CMOS)
Чутливість Авто, 100-25600 (расширяется ISO 50-204800)
Баланс білого Авто, 11 предустановок, ручной
Спалах Подключение внешней вспышки
Стабілізатор зображення Оптическая
Швидкість зйомки 10 кадров/сек
Наявність об'єктива Сменный объектив: Sony E
Видошукач Электронный
Витримка 30 -1/4000 с
Фокусування Сенсорная фокусировка
Усиление контуров
Система автофокусировки: TTL
Точек фокусировки: 693
Режимы автофокуса: один снимок, следящий, по лицу
Тип карт пам'яті SD, SDHC, SDXC, MemoryStick
Формати зображення JPEG, RAW, XAVC S
Інтерфейси Wi-Fi
Bluetooth
NFC-чип
Управление со смартфона
Формат акумулятора 4K (3840x2160)
Запис відео AVCHD, MPEG4, MPEG-4, AVCHD, XAVC S, H.264
Формат запису відео AVCHD, MPEG4, MPEG-4, AVCHD, XAVC S, H.264
Запис звуку Встроенный микрофон
Матеріал корпусу Алюминий/пластик
Додаткові можливості Пыле-, влагозащита
Поворотный дисплей
Сенсорный дисплей
Розмір Размеры (ШхВхТ): 124x71x60 мм
Вага 509 г

* Технічні характеристики Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фотоапарат Sony Alpha A7C Body Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Sony Alpha A7C Body Silver

Код товару: 325869
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325876
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367847
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →